RAW-Bestek 9 is uit!

We zijn verheugd om te kunnen melden dat je sinds september officieel gebruik kunt maken van onze nieuwste bestekschrijfsoftware: CIVIEL 9 RAW-Bestek.

CIVIEL 9 RAW-Bestek

CIVIEL 9 is de opvolger van CIVIEL 8 en is een compleet nieuw softwarepakket geworden. Uiteraard voorzien van een herkenbare lay-out, maar omdat het ontwikkeld is in een nieuwe programmeertaal hebben we veel extra functionaliteiten kunnen toevoegen.

De programmeertaal is nieuw voor CIVIEL maar niet voor Bakker&Spees, de VISI software wordt hier ook al in ontwikkeld. Groot voordeel is dat we VISI en CIVIEL nu nog meer met elkaar kunnen integreren. Maar de belangrijkste reden om over te gaan naar deze programmeertaal is dat we tegen beperkingen aanliepen met de oude software. Voor CIVIEL 9 is zorgvuldig gekeken naar bestaande functionaliteiten en deze zijn waar mogelijk verbeterd. Ook hebben we veel klantwensen en andere extra functionaliteiten kunnen toevoegen.

Het meest trots zijn we op de volgende functionaliteiten:
•    Geïntegreerd rekenblad dat gekoppeld kan worden aan de bestekshoeveelheden
•    Controle en overzicht van alle verwijzingen en formules
•    Dynamische verwijzingen inclusief ‘terug link’
•    Automatische spellingscontrole
•    Verkenner die ‘dockable’ is

Bekijk de verschillen tussen CIVIEL 8.6 en CIVIEL 9

Naast de nieuwe software en functionaliteiten hebben we ook het licentiemodel veranderd, we gaan over naar unieke gebruikers. Dit maakt het mogelijk dat je met je eigen account op meerdere plekken/computers gebruik kunt maken van de software. En tot slot hebben we de installatie versimpeld.

Planning & de toekomst

Op dit moment is de module RAW-Bestek al officieel in gebruik en leggen we de laatste hand aan Calculatie en de bijbehorende stamgegevens. We verwachten eind 2020 een bètaversie te kunnen opleveren, half 2021 zal de RAW-Administratie volgen.

Wat betekent dit voor huidige gebruikers van CIVIEL 8.6?

De eerste klanten werken inmiddels naar tevredenheid met CIVIEL 9. Aan de overstap naar CIVIEL 9 zijn geen extra kosten verbonden. Hebben we je nog niet benaderd maar wil je ook graag werken met CIVIEL 9 RAW-Bestek, neem dan contact op met je accountmanager.

 

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.