Rubriek
Samen aan het roer
Bakker&Spees zit op dit moment in de transitie naar een zelfsturende organisatie. In deze rubriek vertellen elke keer twee collega’s hoe het is om koers te houden in een zelfsturende organisatie. Benieuwd?
Samen aan het roer #6
In deze zesde editie vertellen collega’s Wendy en Sem hoe zij koers houden in een zelfsturende organisatie. Ze delen hun ervaring over de groei, de koers en de toekomst.
Samen aan het roer #5
In deze vijfde editie vertellen collega’s Ruben en Giora hoe zij koers houden. Ze gaan in op het verschil tussen zelfsturing en hiërarchie en de voor- en nadelen van zelfsturing.
Samen aan het roer #4
Hanna Stoop en Joakim Looij hebben een compleet andere achtergrond en moesten wennen aan de bedrijfscultuur bij Bakker&Spees.
Samen aan het roer #3
Jan Veenhof en Dennis Brinks staan samen aan het roer en vertellen hoe zij koers houden in een zelfsturende organisatie. Dennis vertelt over zijn ontdekkingstocht naar zelfsturing en Jan blikt terug op de afgelopen 16 jaar Bakker&Spees.
Samen aan het roer #2
Michiel Banus en Tessa Wever staan samen aan het roer en vertellen hoe zij koers houden in een zelfsturende organisatie. Michiel gaat in op de geschiedenis en de invoering van het zelfsturingsmodel en Tessa deelt hoe het is om van een strakke hiërarchie naar een zelfsturende organisatie over te stappen.
Samen aan het roer #1
Gé Spees en Olaf Kok vertellen hoe het is om koers te houden in een zelfsturende organisatie. Benieuwd hoe de zelfsturing bij ons is ontstaan?
Zelfsturende teams
Bakker&Spees is een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat we geen managementlagen hebben. Als bedrijf stellen we gezamenlijk doelen en kaders op. Elke medewerker heeft, met zijn team, de vrijheid om zelf invulling te geven in hoe deze doelstellingen behaald gaan worden.
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte! Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer tien keer per jaar in je mailbox. Uitschrijven is makkelijk.