pand Bakker&Spees Amstel

Waar we naartoe gaan

Ons doel

Met gelukkige medewerkers vanuit eigen ontwikkelde producten bouwend Nederland voorzien van kwalitatief hoogstaande en innovatieve software. Door onze applicaties te verbinden kunnen onze gebruikers efficiënter samenwerken in de verschillende fases van het bouwproces. Door ons bondgenootschap onderscheiden wij ons op een persoonlijk manier en kunnen wij daarnaast met onze duurzame bedrijfsvoering, langdurige relaties aangaan met onze gebruikers.

Wat vinden we nog meer belangrijk

Duurzaamheid

Wij willen graag een bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Naast dat we een zelfsturende organisatie zijn, staat ook milieu hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben onszelf onder andere ten doel gesteld dat we in 2025 CO2-neutraal willen zijn. En we zijn al op de goede weg! Zo maken zowel ons kantoor als onze datacentra gebruik van groene stroom, zijn we ons monumentale pand aan de Amstel aan het verduurzamen en zijn we in transitie naar een volledig elektrisch wagenpark. Ook proberen we steeds meer lokaal in te kopen en sociaal te ondernemen en als klap op de vuurpijl gaan we ons proberen te certificeren voor het wereldwijde duurzaamheid certificaat: B-Corp.

Windmolenpark Bakker&Spees
zijgevel pand Bakker&Spees

Gedeeld eigenaarschap

Van wie is Bakker&Spees?

Oprichter Gé Spees liep al jaren rond met de wens om zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden af te bouwen. Hij zag de medewerkers als de toekomst van het bedrijf. Hierdoor is het eigenaarschap sinds eind 2020 in drieën verdeeld: Gé Spees (oprichter), Olaf Kok (algemeen directeur) en een groep van, op dit moment, 20 medewerkers. Elk jaar krijgen alle medewerkers met een vast contract de kans om zich in te kopen, zo zorgen we ervoor dat iedereen betrokkenheid voelt bij de toekomst van Bakker&Spees. Op deze manier werken we met zijn allen naar een gezamenlijk doel toe en geloven we dat deze betrokkenheid het beste in de medewerkers naar boven haalt.

Hoe het begon

Ontstaan van Bakker&Spees

Bakker&Spees is eind jaren tachtig ontstaan op een zolderkamer ergens in Boskoop. Gé Spees besloot van zijn hobby zijn werk te maken en samen met Marius Bakker een programma voor de groensector te ontwerpen. Het eerste programma dat het administratieve werk sneller en makkelijker maakte, was geboren en bleek een gat in de markt.

Ruim dertig jaar en drie verhuizingen later is de zolderkamer van toen veranderd in een ruim en licht kantoor aan de Amstel, waar we je graag ontmoeten voor een training, advies of om bij te praten met een kop koffie. Ook groeide het team naar ruim 40 medewerkers en breidde het aantal klanten zich uit naar 900 organisaties. Inmiddels is Marius Bakker vertrokken en heeft Gé Spees een deel van het bedrijf overgedragen aan het personeel.

Bakker&Spees vroeger

Onze partners

Samenwerking

CROW, partner van Bakker&Spees

CROW is het kennisinstituut voor infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer. CROW verzorgt o.a. de uitgave van de RAW-standaard.

 • RAW-keurmerk voor CIVIEL
 • Partner bij ontwikkeling van VISI
CROW

Archidat levert betrouwbare en actuele kosteninformatie via bouwkosten online.

 • Bouwkosten voor CIVIEL Calculatie
 • Altijd up-to-date prijzen
BouwkostenOnline
Admicom, partner van Bakker&Spees

Admicom is softwareleverancier van Vakware. Na het calculeren van een RAW-bestek in CIVIEL kun je deze exporteren naar Vakware.

 • Koppeling van Vakware met CIVIEL
 • Planning, nacalculatie en facturering
Admicom
Aboma, partner van Bakker&Spees

Aboma is expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw. Aboma stelt exclusief voor CIVIEL de V&G Data samen.

 • V&G Data exclusief voor Bakker&Spees
 • Voor CIVIEL V&G Plan
Aboma
GWWkosten, partner van Bakker&Spees

GWWkosten voorziet in objectieve kostengegevens voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

 • Kostengegevens voor CIVIEL Calculatie
 • Altijd up-to-date prijzen
GWWkosten

Een greep uit onze

Klanten

 • Vakkundig advies
  Onze deskundige specialisten hebben jarenlange ervaring in de GWW-sector.
 • Persoonlijke service
  Wij bieden altijd persoonlijk contact met onze servicedesk medewerkers of product specialisten.
 • Elke werkdag bereikbaar
  Dagelijks zijn wij van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Maak gebruik van het contact formulier hiernaast of bel ons: 020-6381489.
 • Binnen één werkdag antwoord
  Kom je ergens niet uit of heb je een vraag? Wij helpen je binnen één werkdag.

Vertel mij meer

CONTACT

Heb je een vraag? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Nieuwsbrief
Milestone Bakker&Spees

900+

Tevreden opdrachtgevers
in GWW

Bakker&Spees check

5000+

Succesvol afgeronde
projecten

Bakker&Spees specialisten

50+

Specialisten die voor
jou klaar staan