CALC

Of je nu Life Cycle Costing analyses maakt, een eis uitrekent voor een UAV-GC-aanbesteding of gewoon een offerte met werkzaamheden en een prijs opstelt: CALC is geschikt voor elke berekening en elke branche.

Oplossingen

CALC is een flexibel calculatieprogramma dat aan alle calculatie-eisen van de markt kan voldoen. Wat voor calculatie of berekening je ook wilt maken, met CALC kan het. Van SSK-achtige calculaties met meerdere 'calculatiebladen' tot eenvoudige calculaties verrijkt met tekstopmaak en afbeeldingen. Werk met standaardsjablonen of stel met behulp van onze 'Business Rule Engine ’ je eigen sjablonen op. Schakelen tussen verschillende calculatiepakketten en -methoden is hiermee overbodig. Je maakt voortaan al jouw berekeningen supersnel en accuraat in één pakket, dat creëert overzicht en bespaart tijd.

Reken met zekerheid

Belangrijk is ook dat je op elk moment inzicht hebt in ‘hoe’ er wordt berekend. Daarmee ben je verzekerd van betrouwbare calculaties en heb je altijd controle over de uitvoering. Je bouwt gelijktijdig een audit trail op van alle activiteiten. Hierdoor kun je in de toekomst of bij een verschil alles gemakkelijk chronologisch terugvinden.

Vrijheid en eenvoudigheid

Vrijheid en eenvoud zijn sleutelwoorden om CALC te omschrijven. Hoe complex je calculatie ook is, door de intuïtieve functionaliteiten en herkenbare lay-out zal je altijd overzicht en inzicht houden. Hierdoor zal je snel thuis zijn in het gebruik van de software en is een lange cursus overbodig.

Maak het visueel

Voeg afbeeldingen toe aan je berekening en krijg direct een helder beeld door de goed leesbare en grafische rapporten. Calculaties kunnen zelfs direct geanalyseerd worden door gebruik te maken van cirkel- of staafdiagrammen.

Stamgegevens

Middelenbestanden zoals: artikellijsten, contractregels, raamovereenkomsten en technische samenstellingen worden opgeslagen en beheerd in Stamgegevens. Per calculatie kies je hoe je wilt gaan calculeren, op detailniveau of heel globaal.

Systeemeisen

SYSTEEMEISEN

  • CALC werkt nu op Windows, in de toekomst zal CALC platformafhankelijk zijn
  • CALC is een stand-alone applicatie
  • Voor het gebruik van CALC is internet nodig
  • Je kunt maximaal drie weken ‘off-site’ werken
Prijsinformatie

PRIJSINFORMATIE

Er zijn verschillende manieren om met CALC te werken. Onze specialisten informeren je graag over wat het beste bij jullie situatie past. Hieronder vind je een beschrijving van de meest voorkomende situaties:

Jaarabonnement

Gebruik van CALC gaat op basis van named-users, je betaalt een vast bedrag per gebruiker per jaar. Naarmate je meer afneemt, betaal je minder volgens ons staffelsysteem. In het jaarabonnement is onbeperkte technische ondersteuning en advies inbegrepen en uiteraard ook alle updates en upgrades van de software

Huur

Het huren van de software kan al voor een periode van 3 maanden voor een vast bedrag en is inclusief installatie en ondersteuning.

Service

SERVICE

Het kan zijn dat je tijdens het gebruik van CALC nog tegen zaken aanloopt. Bakker&Spees heeft daarvoor een servicedesk waar je telefonisch of per e-mail al je softwarevragen kunt stellen. De medewerkers van de servicedesk zijn goed opgeleid en kunnen je vragen daardoor direct of, in overleg, op een later tijdstip beantwoorden.

Onze servicedesk is op werkdagen zowel telefonisch als per e-mail te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. Indien je voor 9.00 uur contact met Bakker&Spees opneemt, kun je je persoonlijke gegevens inspreken op de voicemail en word je door een medewerker teruggebeld.

De Servicedesk van CALC biedt
  • Hogere productiviteit
  • Directe respons op vragen van de gebruiker
  • Verbeterde ervaring voor de eindgebruiker

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.