Regionale trainingsdagen een succes!

Op 24 en 25 oktober organiseerden wij voor het eerst regionale trainingsdagen, de eerste provincie: Limburg

14 november 2018

Regionale trainingsdagen

Op 24 en 25 oktober organiseerden wij voor het eerst de TCL, TrainingsClubLimburg.

Een idee dat is ontstaan naar aanleiding van het contact dat accountmanager Lilian had met de gebruikers in Limburg. Er bleek veel animo te zijn om bijgespijkerd te worden over de software, dus waarom niet regionaal iets organiseren? Dit was gelijk een mooi moment om kennis en ervaringen uit de praktijk te delen met elkaar.

Locatie voor de trainingsdagen was Hoensbroek bij CIVIEL klant Blanz Facilitair.
Per dagdeel behandelde productspecialist Hanna de modules Calculatie, Administratie en RAW-Bestek. Natuurlijk werd elke sessie geopend met een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Volgende provincie: Zeeland

En omdat de dagen zo’n succes waren gaan er mee door! Volgende provincie op de planning is Zeeland. Daar vind je ons op woensdag 12 en donderdag 13 december. Interesse om één van de sessies bij te wonen of in jouw regio te organiseren ? Neem dan contact met ons op via opleidingen@bakkerspees.nl

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.