Programmeren volgens Agile SCRUM

Vanaf januari 2015 werken we bij Bakker&Spees voor het ontwikkelen van de software met de Agile SCRUM-methode.

Vanaf januari 2015 werken we bij Bakker&Spees voor het ontwikkelen van de software met de Agile SCRUM-methode.

Deze methode betekent onder meer dat je werkt met korte tijdsperioden (sprints), waarin softwareontwikkelingen worden gepland, gemaakt en getest.

Het plannen van deze sprints gebeurt in nauwe samenwerking tussen onze productspecialisten en programmeurs. Door de SCRUM-methode te gebruiken kunnen we beter inschatten hoeveel tijd een ontwikkeling vraagt en wat de doorlooptijd is.

Zo kunnen we niet alleen een duidelijke planning aangeven voor maatwerkopdrachten, maar ook voor het oplossen van softwarefouten en -wensen.

Meer informatie over SCRUM is te vinden op Managementsite.nl

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken effici├źnter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.