Onze dienstverlening tijdens corona

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis . Afspraken en trainingen op locatie  zullen voorlopig niet doorgaan.

25 maart 2020

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers gaat boven alles. Daarom hebben wij als Bakker&Spees in navolging van de adviezen van het RIVM ook onze dienstverlening aangepast. Dit betekent concreet dat onze medewerkers zo veel als mogelijk thuis werken, en dat afspraken en trainingen op locatie voorlopig niet zullen doorgaan.

Gelukkig zijn wij als organisatie goed ingericht op online werken en kunnen wij je daarom onze dienstverlening gewoon garanderen. Onze consultants, servicedeskmedewerkers en accountmanagers zijn voor vragen en advies bereikbaar en kunnen ook op afstand met je meekijken. Daarnaast bieden we allerlei mogelijkheden tot online of telefonische consults. De software die we hiervoor gebruiken beschikt over een ‘deel’functie wat het mogelijk maakt om presentaties of documenten met je te delen zodat je ook op afstand presentaties of instructies kunt volgen.

We hopen je zo snel mogelijk weer bij ons op kantoor te kunnen verwelkomen of bij je langs te kunnen gaan. Tot die tijd spreken we je graag online. We wensen je veel gezondheid toe in deze spannende tijden. Samen maken we het verschil.

 

 

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.