Calculatie Plus

Gevorderden

Deze gevorderdentraining voor opdrachtnemers is geschikt als je de training Civiel Calculatie basis hebt gevolgd, je al een tijdje met ons pakket werkt en er meer uit wilt halen of als je je kennis wilt opfrissen.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op alle mogelijkheden van CIVIEL Calculatie.
We beginnen met een kleine opfrisronde van de algemene kennis en gaan daarna vooral aan de slag met het onderbouwen en afprijzen van calculaties.

Na de training

Een aantal van de vragen die na de training beantwoord zijn: hoe calculeer je zo efficiënt mogelijk, op wat voor manieren kun je de prijzen aanpassen, hoe pas je rekenregels toe en hoe maak je gebruik van de kolommen productiekader, aantal eenheden tarief, hoeveelheid tarief en eenheid tarief.

Onderwerpen

  • Onderbouwen van een calculatie, tarieven en werkpakketten;
  • Gebruik van rekenregels;
  • Gebruik van extra calculatiekolommen;
  • Opstellen van calculatie sjablonen;
  • Verschil tussen kost- en verkoopprijs;
  • Indexeren van prijzen;
  • Aanpassen van de aanneemsom;
  • Samenstellen van diverse (management)rapportages;
  • Introductie tot het inrichten van de stamgegevens;
  • Tips & tricks.

Voorkennis

Ervaring met CIVIELCalculatie en de RAW-systematiek is voor deze training vereist. Daarnaast is enige ervaring met Word en Excel gewenst.

Voor wie?

Opdrachtnemers.

Niveau

Gevorderden.

Dezelfde training op andere data

Calculatie Plus

Deze gevorderdentraining voor opdrachtnemers is geschikt als je de training Civiel Calculatie basis hebt gevolgd, je al een tijdje met ons pakket werkt en er meer uit wilt halen of als je je kennis wilt opfrissen.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Gevorderden

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Ik ben zeer tevreden. Termijnstaten, weekstaten en RAW-regelingen, noem maar op: alles gaat automatisch, je kunt (bijna) geen fouten meer maken, houdt beter overzicht en het ziet er meteen goed uit. Dit komt volgens mij goed over bij de opdrachtgever want transparantie en overzicht scheppen vertrouwen.

Wim Visscher
Directeur
Aannemingsbedrijf Visscher

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.