Calculatie Basis - opdrachtnemers

Beginner

Ben je een nieuwe gebruiker van Calculatie dan is deze basistraining perfect voor je.

425
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

Tijdens deze training leer je echt de basisfunctionaliteiten van de Calculatie. Denk aan het inlezen en calculeren van een RSX, het verwerken van een nota van inlichtingen en het genereren van een zelfstandige inschrijfstaat. Ook wordt het opstellen van de eigen calculatie / offerte behandeld.

Na de training

Na deze training ben je bekend met alle opties om een calculatie op te stellen, weet je hoe je een inschrijfstaat maakt en welke rapportagemogelijkheden er allemaal zijn.

Onderwerpen

  • Inlezen RSX;
  • Verwerken van een Nota van Inlichtingen (NSX);
  • Calculeren met eenheidsprijzen, tarieven en werkpakketten;
  • Opstellen van een eigen calculatie/offerte;
  • Aanpassen van de tarieven en de aanneemsom;
  • Genereren van de inschrijfstaat (ZSX);
  • Afdrukken van diverse kostenrapportages;
  • Opstellen van offertesjablonen;
  • Introductie tot het aanmaken en wijzigen van stamgegevens;
  • Tips & tricks.

Voorkennis

Algemene kennis van het calculeren van RAW-bestekken en kennis van de RAW-systematiek zijn een vereiste. Daarnaast is enige ervaring met Word en Excel gewenst.

Voor wie?

Opdrachtnemers.

Niveau

Beginners.

 

De smaak te pakken? Dan is de training Calculatie Plus een logische vervolgstap.

 

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Ik ben zeer tevreden. Termijnstaten, weekstaten en RAW-regelingen, noem maar op: alles gaat automatisch, je kunt (bijna) geen fouten meer maken, houdt beter overzicht en het ziet er meteen goed uit. Dit komt volgens mij goed over bij de opdrachtgever want transparantie en overzicht scheppen vertrouwen.

Wim Visscher
Directeur
Aannemingsbedrijf Visscher

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.