Koppeling CIVIEL met Vakware

CIVIEL kan aan verschillende (financiële) softwarepakketten worden gekoppeld. In dit artikel belichten we de koppeling van CIVIEL Calculatie met Vakware van Admicom.

Koppelen met andere softwarepakketten

Van klanten krijgen we steeds vaker de vraag of wij ook kunnen koppelen met andere (financiële) softwarepakketten. Het antwoord op die vraag is: JA. Er zijn verschillende koppelingen met andere pakketten. In dit artikel belichten we de koppeling met Vakware van Admicom.

CIVIEL Calculatie

Met CIVIEL Calculatie kun je zowel RAW-bestekken uitrekenen als niet raw-calculaties maken. Om goed inzicht in je calculatie te krijgen, ga je deze onderbouwen met tarieven, bijvoorbeeld voor arbeid, materiaal en materieel.

Foutloos calculatiegegevens overnemen

Als het werk aangenomen is moet er een planning worden gemaakt, bestellingen worden gedaan, urenbriefjes worden ingevuld en verwerkt, facturen worden opgemaakt en nacalculaties worden gemaakt. Het liefst wil je alle informatie vanuit je calculatie direct in ERP of je financiële pakket hebben, zodat je snel, efficiënt en foutloos verder kunt met de calculatiegegevens. Met de koppeling tussen CIVIEL en Vakware hoef je nooit meer informatie over te typen. Je calculatie wordt als .cuf-formaat vanuit CIVIEL opgeslagen en deze kun je in Vakware weer inlezen.

Cuf-formaat

Speciaal voor Vakware maken we gebruik van een cuf-formaat waarbij de structuur van de calculatie behouden blijft, waardoor Vakware hoofdstukken, tussenposten maar ook bundelposten herkent. Daarnaast worden speciaal in deze uitwisseling de ‘werksoort’ en de ‘tariefsoort’ meegenomen. Zo wordt het makkelijk om na te calculeren op herkenbare opsplitsingen van de voorcalculatie.

Aan de slag

Maak je al gebruik van beide pakketten maar gebruik je de koppeling nog niet, bekijk dan de handleiding.

Wil je meer weten over deze koppeling of over koppelingen met andere pakketten? Neem dan contact met ons op via 020-6381489 of per email.

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.