CIVIEL 9: RAW-Bestek

Vanaf de zomer zijn wij non-stop aan het werk geweest om een nieuwe versie van CIVIEL te maken, namelijk CIVIEL 9. In een compleet nieuwe programmeertaal zodat we van nieuwe functionaliteiten gebruik kunnen maken die het pakket ten goede komen. Eerste release wordt CIVIEL RAW-Bestek!

10 januari 2020

CIVIEL 9

Met gepaste trots kunnen wij laten weten dat er de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt is aan de opvolger van CIVIEL 8.6, namelijk CIVIEL 9. Een compleet nieuw softwarepakket met een compleet nieuwe programmeertaal. Natuurlijk wel met de oude vertrouwde office-look, maar vol met nieuwe functionaliteiten. Ook hebben we oude functionaliteiten opnieuw bekeken en waar mogelijk makkelijker en handiger gemaakt.

Een paar voorbeelden:
  • Geïntegreerd rekenblad
  • Uitbreiding op de verwijzingen
  • Controle op bestek, formules en verwijzingen
  • Verkenner en andere schermen vastzetten (‘dockable’)

RAW-Bestek

In het eerste half jaar van 2020 zal de module RAW-Bestek uitkomen en naar verwachting zullen Calculatie en RAW-Administratie begin 2021 volgen. Productspecialisten Amber, Michiel en Hanna zijn de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwerp en het testen van de software. Hanna vertelt: 'Toen ik de eerste versie van CIVIEL 9 zag werd ik gelijk enthousiast! Het is herkenbaar maar CIVIEL 9 bevat zoveel handige mooie functionaliteiten, grote en kleine'. 

Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.