Beveiligingsupdate

Om de veiligheid van VISI Windows verder te vergroten, faseert Bakker&Spees TLSv1.0 vanaf 1 mei 2021 uit.

13 april 2021

TLSv1.0 is een protocol waarmee verbinding wordt gemaakt met onze VISI-servers. Wij gaan over naar een nieuwere en veiligere versie van dit protocol, namelijk TLSv1.2.

VISI Web

Werk je met de VISI Webapplicatie en maak je gebruik van de reguliere moderne internetbrowsers? Dan merk je hier niets van.

VISI Windows

Wanneer je gebruik maakt van VISI Windows (via het bureaublad icoon) is het wel belangrijk dat je controleert of je een versie hebt met versienummer 4.5.0.52 of hoger.
Je kunt het versienummer vinden via "Help" in de menubalk. Vervolgens klik je op "Over B&S VISI". Het eerste nummer achter "versie:" is het versienummer dat je moet controleren.

Updaten

Heb je een oudere versie? Kijk of je kunt updaten via “Help” in de menubalk, of neem contact op met onze VISI servicedesk. Je kan de VISI servicedesk tijdens kantooruren bereiken via visi.service@bakkerspees.nl of via 088-6381499. Doe dit bij voorkeur voor 1 mei 2021 zodat je met de software kunt blijven werken.

Relevant product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.