VISI App

Veel informatie in VISI-projecten verzamel je buiten. Dat kun je nu direct registreren met de Bakker&Spees VISI app.

VISI app op je smartphone

VISI app

Veel informatie in VISI-projecten verzamel je buiten, bijvoorbeeld op de bouwplaats of op de plek waar onderzoek of onderhoud wordt gedaan. Om er voor te zorgen dat je deze informatie direct ter plekke kan registreren, hebben wij een handige app voor je smartphone ontwikkeld: de VISI app. Zo kan je met de app allerlei registraties vastleggen, zoals afwijkingen, bevindingen, keuringen, meldingen en storingen. Al deze onderwerpen worden direct geregistreerd, inclusief een foto en de locatie.  En ze zijn direct in het VISI-project beschikbaar voor collega’s en projectpartners.  

Dagrapport, actueel weer en urenregistratie bijhouden

Ook kan je eenvoudig je dagelijkse werkzaamheden in de vorm van het dagrapport vastleggen, waarbij ook de actuele weergegevens van het KNMI in het bericht worden opgenomen. Als je een urenregistratie moeten bijhouden, kan de VISI app je daar ook gemakkelijk bij helpen, omdat je op elk moment met je smartphone je uren per activiteit kunt noteren en delen met collega’s.

Reguliere berichten en transacties starten

Naast al deze mogelijkheden kun je de app ook gewoon gebruiken om al je transacties te starten die je normaal in de web- of desktopapplicatie kunt kiezen en je  kunt andere berichtenverkeer bekijken, waar je ook bent.

De VISI app van Bakker&Spees downloaden

VISI app voor iOS
VISI app voor Android

Wil je meer weten? Bekijk de uitgebreide VISI kennisbank of neem contact met ons op.

Aanbevolen product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Door alle communicatie in projecten via VISI te laten verlopen is er veel minder discussie met bijvoorbeeld de opdrachtnemers, alles ligt vast en is heel snel terug te vinden. Met VISI blijft helder wie nou welk besluit wanneer genomen heeft. Bijkomend voordeel is dat alle stukken, zoals tekeningen en documenten, gelijk gearchiveerd worden.

Remco Bom
directievoerder
gemeente Rotterdam

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.