GIS

De buitenruimte in Nederland is gevuld met vele objecten. Al deze objecten, van lantaarnpaal tot grasveld, van monument tot wipkip, moeten worden geïnspecteerd en onderhouden worden.

Met GIS je objecten beheren

De buitenruimte in Nederland is gevuld met vele objecten. Al deze objecten, van lantaarnpaal tot grasveld, van monument tot wipkip, moeten worden geïnspecteerd en onderhouden worden. Dit levert heel wat gegevens op. Niet alleen essentiële informatie om aan te tonen wat de gebruiksstatus is, maar ook om vast te leggen wanneer een object een volgende keer gekeurd moet worden.

Verschillende systemen voor verschillende informatie

Alle informatie zit nu in vele systemen en wordt uitgewisseld tussen de melder of inspecteur, de coördinator en de onderhoudende organisaties. De processen om dit goed te coördineren zijn diffuus. Hier kan VISI een krachtige rol in spelen. Wat is op welk moment geconstateerd, gecoördineerd en onderhouden en wat is de actuele status?

VISI als oplossing

Omdat elk object in onze buitenruimte gekoppeld is aan een coördinaat kunnen al deze objecten op de kaart getoond worden. En vanuit de VISI-processen kan de actuele status van elk object direct getoond worden. Iedere actor is zo altijd op de hoogte van de actuele status, zowel visueel op de kaart als in de processen en rapportages binnen VISI.

Aanbevolen product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Door alle communicatie in projecten via VISI te laten verlopen is er veel minder discussie met bijvoorbeeld de opdrachtnemers, alles ligt vast en is heel snel terug te vinden. Met VISI blijft helder wie nou welk besluit wanneer genomen heeft. Bijkomend voordeel is dat alle stukken, zoals tekeningen en documenten, gelijk gearchiveerd worden.

Remco Bom
directievoerder
gemeente Rotterdam

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.