Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. We maken je bedrijfsvoering makkelijker en beter, we helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Samen zorgen we ervoor dat jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger kan runnen.

Ruim 900 opdrachtgevers in de GWW

Of het nu gaat om aanbesteding, voorbereiding, uitvoering of onderhoud, al meer dan 900 organisaties in de grond-, weg-, en waterbouw maakten gebruik van onze producten en diensten:

  • rijksoverheid, gemeentes, provincies, waterschappen
  • ingenieursbureaus
  • aannemers
  • adviesbureaus

Altijd grip op de zaak en andere voordelen

Werken met de software van Bakker&Spees biedt je veel voordelen:

  • altijd grip op de zaak
  • nooit voor verrassingen komen te staan
  • goede en betrouwbare software met veel functionaliteiten
  • begeleiding door productspecialisten met jarenlange ervaring en diepgaande kennis
  • vast team van ontwikkelaars en programmeurs
  • persoonlijke service en deskundig advies

Naadloos samenwerken en direct aan de slag

Je beschikt steeds over de beste software met het oog op de toekomst, doordat we continu verder optimaliseren en innoveren. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. We weten hoe belangrijk gemotiveerde en effectieve medewerkers zijn. Daarom geven we advies, ondersteuning en begeleiding. Zo kun je de software naadloos in je organisatie invoeren en direct aan de slag.

Efficiënt, helder en beheersbaar

Onze producten maken jou efficiënter, de details helderder en het hele proces beter beheersbaar. En omdat we ervaring opdoen voor veel uiteenlopende klanten, kunnen we de marktontwikkelingen steeds een stap voor blijven. Het levert producten en diensten op waarmee je stevig grip houdt op de zaak. Hieronder lees je er meer over.

Bakker&Spees

CIVIEL

Meer gemak van bestek tot oplevering

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Bakker&Spees

VISI

Open, eerlijk en eenduidig samenwerken

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten.

Bakker&Spees

KAM

Eén systeem voor al je certificaten

Je zult bij de aanleg van een windmolenpark maar verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid. Of voor je gehele bedrijf. Dan is het erg prettig dat je met KAM alle belangrijke informatie eenvoudig beheert: online, op een en dezelfde plek en altijd actueel.

Klanten

Partners

CROW

De stichting CROW verzorgt de uitgave van het standaardbestek, maar levert geen besteksprogrammatuur. Wel verleent zij na een uitgebreide testprocedure haar goedkeuring aan RAW-programmatuur van derden. Een dergelijk keurmerk heeft ook CIVIEL van Bakker&Spees verkregen. Zie het RAW kennisnet van CROW. Daarnaast is Bakker&Spees vanaf het begin door CROW nauw betrokken bij de ontwikkeling van VISI. Zie ook de website van CROW www.visi.nl.

GWWkosten

GWWkosten, onderdeel van Cobouw, voorziet in objectieve kostengegevens voor werkzaamheden in de grond- weg- en waterbouw. Alle kosten kunnen worden gebruikt in Calculatie, waardoor je als gebruiker altijd met up-to-date prijzen kunt calculeren en begroten. Kijk voor meer informatie op www.gwwkosten.nl.

Archidat

Archidat levert betrouwbare en actuele kosteninformatie via bouwkosten online. Deze kostenbestanden kunnen worden gebruikt in Calculatie, waardoor je als gebruiker altijd met up-to-date prijzen kunt calculeren en begroten.

Admicom

Admicom is softwareleverancier van het softwarepakket Vakware. Calculatie heeft een koppeling met Vakware. Na het calculeren van een RAW-bestek kun je deze exporteren naar Vakware. Vervolgens kun je daar verder gaan met onder andere de planning, nacalculatie en facturering van het aangenomen werk.

2ba

2BA staat voor BestandsBeheer Artikelen. 2BA houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. De organisatie streeft naar een artikelbestand voor alle installatie-artikelen in de totale branche. Het uitgangspunt bij de activiteiten zijn de uniforme classificatie- en communicatiestructuren die ETIM Nederland ontwikkelt en onderhoudt. Deze gevulde artikelbestanden kunnen worden ingelezen in CIVIEL Stamgegevens en worden gebruikt in Calculatie.

Will2Sustain

Will2Sustain is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling, met een hart voor de gemeenschap en het milieu. In samenwerking met Will2Sustain hebben we de module CO2 Prestatieladder binnen KAM ontwikkeld.

Aboma

Aboma stelt exclusief voor ons Veiligheids & Gezondheidsplan de V&G Data samen.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.