SuperVISI

Data uit alle projecten in één realtime SuperVISI

Tijdens een bouwproject met VISI wordt een potentiele goudmijn aan informatie opgebouwd. VISI biedt dan ook verschillende mogelijkheden om met deze informatie je (project)organisatie nog beter te laten functioneren. Met SuperVISI wordt alle realtime-data uit de projecten samengebracht in projectoverstijgende rapportages. Op deze wijze kun je projectoverstijgend sturen en krijg je een compleet financieel overzicht.

Met VISI wordt alles in hetzelfde format met dezelfde informatie, in eenzelfde proces aangeleverd, waardoor je informatie ook uniform uit het systeem kan onttrekken. Met VISI wordt de communicatiestructuur (en verplichting) over alle projecten gelijk. Daardoor wordt de informatie niet alleen op projectniveau, maar door SuperVISI ook gelijk op organisatieniveau beschikbaar.Inzicht in informatie en processen en het onderling kunnen vergelijken van projecten biedt groot voordeel. De prestaties op het gebied van proces, financiën, tijd en kwaliteit worden direct duidelijk. Risicovolle projecten komen hierdoor sneller aan het licht, zodat je op tijd kunt bijsturen. De informatie in SuperVISI is altijd actueel en toont de daadwerkelijk gecommuniceerde informatie tussen jou en je contractpartners, zonder dat zij dit apart hoeven aan te leveren. Zo is gemakkelijk de actuele stand van zaken in te zien, en kom je niet meer voor onaangename verassingen te staan.

Door alle communicatie in projecten via VISI te laten verlopen is er veel minder discussie met bijvoorbeeld de opdrachtnemers, alles ligt vast en is heel snel terug te vinden. Met VISI blijft helder wie nou welk besluit wanneer genomen heeft. Bijkomend voordeel is dat alle stukken, zoals tekeningen en documenten, gelijk gearchiveerd worden.

Remco Bom
directievoerder
gemeente Rotterdam

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.