VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

VISI Project

Landmaken Strandeiland IJburg

IJburg aan de oostkant van Amsterdam bestaat uit zes eilanden waarop circa 18.000 woningen worden gebouwd voor zo'n 45.000 inwoners.

VISI Project

Uitbreiding Schiphol: Uniform Platform

Soms is het nodig om de zo genoemde widebody-vliegtuigen tijdelijk te parkeren als hiervoor geen ruimte is aan de gate. Om dat te faciliteren, heeft Schiphol extra bufferruimte nodig.

VISI Project

Herinrichting Hart Leusderkwartier

De werkzaamheden in het Leusderkwartier bestonden uit het vervangen van de riolering (op sommige plaatsen honderd jaar oud).

VISI Project

Valkbrug Leiden

De nieuwe Valkbrug in Leiden is een iconische brug, opgebouwd uit vier deelbruggen. De brug verbindt het stationsgebied met de Lammermarkt.

VISI Project

Wijk IJpelaar Breda

Gemeente Breda pakt de grondwaterstand aan in combinatie met het vervangen van de riolering, verharding en verlichting.

VISI Project

Dijkversterking Delfzijl-Eemshaven

Aannemers Boskalis Nederland en KWS Infra werken in opdracht van Waterschap Noorderzijlvest tussen Eemshaven en Delfzijl samen aan een zeedijk van 11,7 kilometer lang. Deze zeedijk voldoet niet mee

VISI Project

Herinrichting Coolsingel

De Coolsingel is dé boulevard van Rotterdam. Zowel stedenbouwkundig als historisch is de straat beeldbepalend voor de binnenstad.

VISI Project
Busplatform Centraal Station Den Haag

Busplatform Den Haag Centraal

Het busplatform Den Haag Centraal is aan vernieuwing toe. Een vernieuwd busplatform is de volgende stap in het opknappen van de stadsentree in het gebied rondom Den Haag Centraal.

VISI Project
Ondergrondse fietsenstalling Zwolle

Ondergrondse fietsenstalling Zwolle

Zwolle is fietsstad nummer 1 van Nederland. Met de bouw van een nieuwe ondergrondse fietsenstalling wil de gemeente Zwolle het gebruik van de fiets in Zwolle verder stimuleren.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.