VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

VISI Project

380 kV hoogspannings-verbinding Zuid-West

Om de aansluitcapaciteit van windenergie op land en zee te vergroten en om onderhoud te kunnen plegen aan het huidige net, bouwt TenneT een nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland

VISI Project

Zuidwestelijke Randweg Waddinxveen (N457)

Om er voor te zorgen dat verkeer niet meer nodeloos door het dorp Waddinxveen hoeft te rijden is er gekozen om de nieuwe Vredenburghlaan aan te leggen.

VISI Project

Verbreding Hogering Almere

Voor de verdere ontwikkeling van Almere worden de doorstroming en bereikbaarheid van de stad aangepakt.

VISI Project

Depot Boijmans Van Beuningen

BAM Bouw en Techniek realiseert naast het Museum Boijmans Van Beuningen samen met gemeente Rotterdam het Depot: een nieuw icoon voor de stad.

VISI Project

Landmaken Strandeiland IJburg

IJburg aan de oostkant van Amsterdam bestaat uit zes eilanden waarop circa 18.000 woningen worden gebouwd voor zo'n 45.000 inwoners.

VISI Project

Uitbreiding Schiphol: Uniform Platform

Soms is het nodig om de zo genoemde widebody-vliegtuigen tijdelijk te parkeren als hiervoor geen ruimte is aan de gate. Om dat te faciliteren, heeft Schiphol extra bufferruimte nodig.

VISI Project

Herinrichting Hart Leusderkwartier

De werkzaamheden in het Leusderkwartier bestonden uit het vervangen van de riolering (op sommige plaatsen honderd jaar oud).

VISI Project

Valkbrug Leiden

De nieuwe Valkbrug in Leiden is een iconische brug, opgebouwd uit vier deelbruggen. De brug verbindt het stationsgebied met de Lammermarkt.

VISI Project

Wijk IJpelaar Breda

Gemeente Breda pakt de grondwaterstand aan in combinatie met het vervangen van de riolering, verharding en verlichting.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.