VISI Opfristraining

Gevorderden

Heb je behoefte aan een opfristraining en wil je ook op de hoogte worden gebracht van alle nieuwe features van VISI 4.5? Dan is deze training perfect voor je!

210
per persoon
Op je eigen locatie

De training

De training is vooral gericht op het opfrissen van de basiskennis in combinatie met alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5. Na het opfrissen van de basiskennis geven we je tips en tricks om je werk nog makkelijker te maken. 

Waar

Op je eigen locatie, mogelijk vanaf 3 personen.

Onderwerpen

  • Algemene presentatie van het programma: menu- en knoppenbalk;
  • Het verzenden en beantwoorden van berichten;
  • Transactie diagrammen opvragen
  • Rapportages filteren en afdrukken;
  • Zoeken binnen VISI;
  • Gebruik van persoonlijke- en filtermappen ;
  • Programma instellingen;
  • Alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Voorkennis

Voor deze training is enige ervaring met VISI gewenst.

Voor wie?

Iedereen die met VISI werkt.

Niveau

Gevorderden

Relevant product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Ik vind het een goede manier om snel en betrouwbaar te communiceren. Zowel intern bij ProRail als met onze opdrachtnemers. Die moeten dus ook met VISI werken. Eerst waren wij daarin de trekker en droegen we direct de kosten. Maar nu is het gebruik van VISI verplicht gesteld in onze contracten; zonder dat kun je niet meedoen.

Martin Elverding
bouwadministrateur
ProRail

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.