VISI Beheer

Gevorderden

Dit is een gevorderden training en is geschikt voor gebruikers die zelfstandig VISI-projecten op de eigen bedrijfsserver gaan inrichten.

425
per persoon
Amstel 141 F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

De training begint met een introductie tot de VISI-systematiek en de software. Hierna leer je hoe je een project aanmaakt en de juiste gebruikers toevoegt. Ook besteden we aandacht aan het project- en applicatiebeheer van een project en het instellen van standaardwaardes

Na de training

Na de training kun je zelfstandig projecten aanmaken en inrichten.

Onderwerpen

  • Algemene presentatie van de achtergronden van VISI;
  • Aanmaken van een project: raamwerk en projectspecifiek bericht plaatsen;
  • Aanmaken van gebruikers, rollen, personen en organisaties;
  • Instellen van volgnummers, versienummers en doorstuurregels;
  • Bepalen van veldgedrag, filters en kolommen;
  • Plaatsen van rapportages.

Voorkennis

Algemene kennis van de VISI-systematiek is vereist, daarnaast is enige ervaring met VISI-applicaties gewenst.

Voor wie?

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, advies- en ingenieursbureaus die VISI op hun eigen server draaien.

Niveau

Gevorderden

Relevant product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Ik vind het een goede manier om snel en betrouwbaar te communiceren. Zowel intern bij ProRail als met onze opdrachtnemers. Die moeten dus ook met VISI werken. Eerst waren wij daarin de trekker en droegen we direct de kosten. Maar nu is het gebruik van VISI verplicht gesteld in onze contracten; zonder dat kun je niet meedoen.

Martin Elverding
bouwadministrateur
ProRail

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.