VISI Basis

Beginner

Deze training is voor zowel beginnende als ervaren VISI-gebruikers. Je krijgt uitleg over de VISI-systematiek en leert alle handelingen correct uit te voeren.

200
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

Tijdens de training

De training begint met een introductie tot de VISI-systematiek. Daarna richten we ons op de software en leer je deze je eigen te maken. Je leert hoe je documenten en correspondentie kunt invoeren en versturen maar ook het aanmaken van persoonlijke filters en het generen van de juiste rapportages.

Na de training

Aan het einde van de training kun je berichten versturen en begrijp je de systematiek achter de berichtstromen

Onderwerpen

  • Introductie tot de VISI-systematiek
  • Algemene presentatie van het programma: menu- en knoppenbalk;
  • Het verzenden en beantwoorden van berichten;
  • Gebruik van filtermappen en zoekfuncties;
  • Rapportages afdrukken;
  • Gebruikerscase: bespreken van transacties conform UAV2012-contracten.

Voorkennis

Voor deze training van VISI is geen specifieke kennis vereist.

Voor wie?

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, advies- en ingenieursbureaus.

Niveau

Beginners en gevorderden.

 

 

Dezelfde training op andere data

VISI Opfristraining

Heb je behoefte aan een opfristraining en wil je ook op de hoogte worden gebracht van alle nieuwe features van VISI 4.5? Dan is deze training perfect voor je!

210
per persoon
Op je eigen locatie
Gevorderden

VISI Basis

Deze training is voor zowel beginnende als ervaren VISI-gebruikers. Je krijgt uitleg over de VISI-systematiek en leert alle handelingen correct uit te voeren.

210
per persoon
Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam
Beginner

Relevant product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Door alle communicatie in projecten via VISI te laten verlopen is er veel minder discussie met bijvoorbeeld de opdrachtnemers, alles ligt vast en is heel snel terug te vinden. Met VISI blijft helder wie nou welk besluit wanneer genomen heeft. Bijkomend voordeel is dat alle stukken, zoals tekeningen en documenten, gelijk gearchiveerd worden.

Remco Bom
directievoerder
gemeente Rotterdam

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.