VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

'VISI zorgt voor overzicht en structuur, dat geeft rust in het werk'

Arjan Beens, bedrijfsleider bij Knipscheer Rail-Infra, vertelt over zijn ervaringen met VISI van Bakker&Spees.

'VISI bespaart je gewoon tijd en schept duidelijkheid'

Gemeente Veenendaal is een van de klanten die werken met zowel het pakket VISI als  CIVIEL van Bakker&Spees. De eerste kennismaking met de software was in 2015, voor de woonwijkreconstructie Engelenburg Zuid, een complex UAV-GC project. Via een opdrachtnemer die al bekend was met VISI kreeg de gemeente destijds de tip om met het programma aan de gang te gaan. Op dit moment heeft de gemeente zes bouwprojecten uitstaan waarin VISI wordt toegepast.

'Dat alles vast ligt is de grote kracht van VISI'

Van Wijk Nieuwegein is als opdrachtnemer betrokken bij de aanleg van de Vleutensebaan in Utrecht. Dit project zorgt voor betere bereikbaarheid van de wijk Leidsche Rijn via veilige en snelle routes voor fietsers, automobilisten en OV-reizigers.

'Inmiddels zijn er opdrachtnemers die met VISI willen werken op projecten waar we het niet eens op voorschrijven'

Gemeente Rotterdam | VISI is een algemeen geaccepteerde, sectorbrede en open standaard voor communicatie en informatieoverdracht in bouwprojecten. Met VISI kunnen partners in een bouwproject afspraken en kwaliteit bewaken, en gezamenlijk een transparant digitaal dossier opbouwen. Geen wonder dat een grote opdrachtgever als de Gemeente Rotterdam de standaard tien jaar geleden al omarmde. Ook voor de bouw van het nieuwe Centraal Station past de Gemeente Rotterdam VISI toe.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.