VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Klantverhaal

'VISI zorgt voor structuur en regelmaat'

Roland Boelhouwers, adjunct directeur bij Hermans SSB, vertelt over zijn ervaringen met VISI van Bakker&Spees.

Klantverhaal

'VISI vervangt het papierwerk: een besparing van 20%'

Met een duur van maar liefst tien jaar is Spoorzone Delft uitgeroepen tot het langstlopende project waarbij de VISI software van Bakker&Spees is toegepast.

Klantverhaal

'Het werken met VISI zorgt voor vernieuwing'

Gemeente Amstelveen is de 100e opdrachtgever die met VISI werkt. Voor ons een mooie aanleiding om de nette schoenen te verruilen voor de stalen neuzen.

Klantverhaal

'VISI zorgt voor overzicht en structuur'

Arjan Beens, bedrijfsleider bij Knipscheer Rail-Infra, vertelt over zijn ervaringen met VISI van Bakker&Spees.

Klantverhaal

'VISI bespaart je gewoon tijd en schept duidelijkheid'

Gemeente Veenendaal is een van de klanten die werken met zowel het pakket VISI als  CIVIEL van Bakker&Spees.

Klantverhaal

'Dat alles vast ligt is de grote kracht van VISI'

Van Wijk Nieuwegein is als opdrachtnemer betrokken bij de aanleg van de Vleutensebaan in Utrecht. Dit project zorgt voor betere bereikbaarheid van de wijk Leidsche Rijn via veilige

Klantverhaal

'Het begon als een pilot'

Gemeente Rotterdam | VISI is een algemeen geaccepteerde, sectorbrede en open standaard voor communicatie en informatieoverdracht in bouwprojecten.

Klantverhaal

‘Een goede manier om snel en betrouwbaar te communiceren'

ProRail | Na bijna zes jaar bouwen gaan er eind 2012 treinen rijden over de Hanzelijn, die Lelystad met Zwolle verbindt.

Klantverhaal

'VISI draagt bij aan een goede start'

Sweco Nederland | Tussen de A4 en de grens met Delft verrijst RijswijkBuiten: een uitzonderlijk groene woonwijk met zo’n 3400 woningen en zo’n 15 ha voor bedrijvigheid.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.