VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Klantverhaal

'VISI zorgt voor overzicht en structuur'

Arjan Beens, bedrijfsleider bij Knipscheer Rail-Infra, vertelt over zijn ervaringen met VISI van Bakker&Spees.

Klantverhaal

'VISI bespaart je gewoon tijd en schept duidelijkheid'

Gemeente Veenendaal is een van de klanten die werken met zowel het pakket VISI als  CIVIEL van Bakker&Spees.

Klantverhaal

'Dat alles vast ligt is de grote kracht van VISI'

Van Wijk Nieuwegein is als opdrachtnemer betrokken bij de aanleg van de Vleutensebaan in Utrecht. Dit project zorgt voor betere bereikbaarheid van de wijk Leidsche Rijn via veilige

Klantverhaal

'Het begon als een pilot'

Gemeente Rotterdam | VISI is een algemeen geaccepteerde, sectorbrede en open standaard voor communicatie en informatieoverdracht in bouwprojecten.

Klantverhaal

‘Een goede manier om snel en betrouwbaar te communiceren'

ProRail | Na bijna zes jaar bouwen gaan er eind 2012 treinen rijden over de Hanzelijn, die Lelystad met Zwolle verbindt.

Klantverhaal

'VISI draagt bij aan een goede start'

Sweco Nederland | Tussen de A4 en de grens met Delft verrijst RijswijkBuiten: een uitzonderlijk groene woonwijk met zo’n 3400 woningen en zo’n 15 ha voor bedrijvigheid.

Klantverhaal

'Als opdrachtgever zijn we erg blij met VISI'

Provincie Noord-Brabant | Omdat de oostelijke ontsluitingsweg van Oss - de N329 - meer verkeer te verwerken kreeg, lag een grote vernieuwing in de rede.

Klantverhaal

'Alle cruciale informatie haal ik direct boven tafel'

Gemeente Amsterdam | De monumentale dubbele basculebrug Hogesluis in de Sarphatistraat over de Amstel dateert van 1883.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.