VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Advies

Veel organisaties kampen met het verloren gaan van waardevolle informatie in de verschillende bouwfases en processen en tijdens de uitwisseling van software tools. Een slimme organisatie beheert de informatiestroom in het complete bouwproces, zodat dubbelwerk wordt voorkomen en de efficiëntie wordt vergroot. Onze VISI-experts helpen je graag met dit soort organisatievraagstukken.

 

Door onze uitgebreide ervaringen bij zowel grote als kleine organisaties kunnen we elke situatie aan. Ieder vraagstuk is uniek. Elke klant is uniek. Onze adviezen zijn dat ook. We beginnen met een intakegesprek om te inventariseren wat de vragen zijn en welke knelpunten je in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Op basis van dit gesprek komen wij met een plan van aanpak. Het kan zijn dat je kiest voor ondersteuning in de vorm van werkvloerbegeleiding of een training. Maar we kunnen ook uitgebreide adviestrajecten met je doorlopen. Elk traject eindigt met een evaluatie.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.