VISI en raamovereenkomsten

Opdrachtgevers werken steeds vaker met raamovereenkomsten. Het opstellen en beheren van één deelopdracht is nog redelijk te overzien, maar wat nu als je meerdere projecten met meerdere deelopdrachten tegelijkertijd hebt lopen? VISI kan je daarbij helpen. Lees hier meer over het beheren van programma's en deelopdrachten in VISI.

VISI en raamovereenkomsten

Het opstellen en beheren van één deelopdracht is redelijk te overzien, maar wat nu als je meerdere projecten met meerdere deelopdrachten tegelijkertijd hebt lopen? Hoe hou je dan nog het overzicht? VISI met de OMOP module kan je hierbij helpen. VISI, conform de VISI-systematiek, is bedoeld voor een succesvol verloop van projecten en vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht binnen en tussen organisaties.

In één klik actuele informatie opvragen

Met VISI is het niet meer nodig om zelf de status van de documenten, offertes, meer-minderwerk, en betalingen bij te houden in Excel. Je kunt namelijk op elk moment in één muisklik actuele rapportages uitdraaien:
 
  • Rapportages met de status van elke deelopdracht;
    • Hoeveel lopen er op dit moment en hoeveel zijn er al afgerond? 
  • Wat is het totaal bedrag per deelopdracht of per project
    • Hoeveel zijn er al betaald?
    • Is er meerwerk bijgekomen en voor welke bedragen dan?
  • Welke beoordeling documenten zijn er verstuurd en wat is de status van deze documenten?

Op al deze vragen heb je met VISI snel een antwoord. Ander bijkomend voordeel is dat je het communicatieproces beter in de gaten kunt houden en je automatisch een digitaal archief opbouwt, geheel conform de Archiefwet.

Lees de flyer Grip op je raamovereenkomst en deelopdrachten

Aanbevolen product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Door alle communicatie in projecten via VISI te laten verlopen is er veel minder discussie met bijvoorbeeld de opdrachtnemers, alles ligt vast en is heel snel terug te vinden. Met VISI blijft helder wie nou welk besluit wanneer genomen heeft. Bijkomend voordeel is dat alle stukken, zoals tekeningen en documenten, gelijk gearchiveerd worden.

Remco Bom
directievoerder
gemeente Rotterdam

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.