Koppeling CIVIEL en VISI

Als toezichthouder, directievoerder of projectleider werk je in veel verschillende systemen. Ben je gebruiker van zowel VISI als CIVIEL dan kunnen we je werk makkelijker maken!

In VISI verder werken met informatie uit CIVIEL

CIVIEL RAW-Administratie gebruik je voor het opstellen van weekrapporten en termijnstaten, Bakker&Spees VISI gebruik je voor het versturen en accorderen van deze weekrapporten en termijnstaten. Twee aparte softwareproducten, maar wel aan elkaar gekoppeld door middel van de CIVIEL-VISI koppeling. Zo zorgen we ervoor dat je zonder extra handelingen verder kunt werken met deze informatie/documenten.

Wat is er mogelijk?
  • Versturen van (ingevulde) invullijsten, weekrapporten en termijnstaten als PDF naar VISI.
  • Versturen van ingevulde weekrapporten in Bakker&Spees formaat (.wbst) als beide partijen met CIVIEL werken.
    (Deze bestanden kunnen in CIVIEL worden geïmporteerd zodat je zelf geen informatie hoeft over te typen)
  • Direct overnemen van metagegevens zoals week/termijnnummer, data en bedragen.
Hoe?

Op de CIVIEL Kennisbank en VISI Kennisbank lees je meer praktische informatie over de koppeling. Meer weten? Neem contact op met je accountmanager of productspecialist om de koppeling te realiseren.

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.