Koppeling CIVIEL en VISI

Als toezichthouder, directievoerder of projectleider werk je in veel verschillende systemen. Ben je gebruiker van zowel VISI als CIVIEL dan kunnen we je werk makkelijker maken!

In VISI verder werken met informatie uit CIVIEL

Bedrijven krijgen steeds vaker met verschillende pakketten te maken en de behoefte om die met elkaar te laten samenwerken wordt steeds groter. Het liefst met zo min mogelijk handelingen en met behoud van alle informatie, waardoor fouten worden voorkomen. Dat kan voor de softwarepakketten CIVIEL & VISI.

Wat is er mogelijk?
  • Versturen van (ingevulde) invullijsten, weekrapporten en termijnstaten als PDF naar VISI.
  • Versturen van ingevulde weekrapporten in Bakker&Spees formaat (.wbst) als beide partijen met CIVIEL werken.
  • Direct overnemen van metagegevens zoals week/termijnnummer, data en bedragen.
Hoe?

De koppeling werkt vanaf CIVIEL 8.6.28 en VISI 4.4. Neem contact op met je accountmanager of productspecialist om de koppeling te realiseren.

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.