Koppeling CIVIEL en VISI

CIVIEL 8.6 en VISI V4 zijn nu aan elkaar gekoppeld. Met je gegevens vanuit CIVIEL kun je direct verder werken in VISI.

In VISI verder werken met informatie uit CIVIEL

Steeds meer klanten maken gebruik van zowel onze VISI als CIVIEL software. Tot voor kort waren deze pakketten nog niet aan elkaar gekoppeld en dat was jammer. Zo moest bijvoorbeeld een termijnstaat gemaakt in CIVIEL als PDF worden opgeslagen, om hem daarna weer handmatig te uploaden in VISI. Ook informatie zoals termijnnummer en termijnbedrag moest met de hand in VISI worden ingevoerd.

Dat moest toch efficiënter kunnen? We zijn hiermee aan de slag gegaan en sinds januari zijn CIVIEL 8.6 en VISI V4 aan elkaar gekoppeld.

Termijnstaten

Zo kun je nu na het maken van een termijn in CIVIEL RAW-Administratie deze direct in je VISI- project zetten. De PDF wordt als bijlage toegevoegd en de velden die al bekend zijn, zoals termijnbedrag, worden automatisch voor je ingevuld.

Meerwerkcalculaties en deelopdrachten

Met de koppeling tussen VISI en CIVIEL zijn de mogelijkheden eindeloos. In CIVIEL gemaakte meerwerkcalculaties kun je direct meesturen als je een offerte voor meerwerk indient. Met natuurlijk ook weer velden die automatisch worden ingevuld. Of denk eens aan alle deelopdrachten die je uitstuurt? Je zou nu een vergelijk kunnen maken met de initiële deelopdracht en wat er uiteindelijk is verwerkt. Klopt de raming met het daadwerkelijke bedrag?

Nacalculatie

Dit jaar zijn we van plan nog meer mogelijkheden te ontwikkelen. En dan niet alleen voor VISI- projecten tussen opdrachtnemer en opdrachtgever, maar ook intern kun je straks een boel gaan automatiseren. De eerste ontwikkeling waar we verder mee willen is nacalculatie. Dat betekent gemakkelijk gegevens vanuit je calculatie en administratie combineren én verwerken in VISI.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.