Integratie CIVIEL met Vakware

Sla je in CIVIEL gemaakte calculatie direct op in Vakware. In één muisklik worden al je calculatiegevens meteen meegenomen.

Integratie CIVIEL met Vakware

Samen met Admicom hebben we de bestaande koppeling tussen Vakware en CIVIEL uitgebouwd tot een gebruiksvriendelijke integratie. Voortaan kan je de in CIVIEL gemaakte calculatie direct opslaan in Vakware. In één muisklik worden al je calculatiegevens meteen meegenomen.

In 't kort

  • Projectenlijst uit Vakware direct in CIVIEL
  • Calculatie direct opslaan in Vakware
  • Weekrapporten met productiestaten direct bewaren in Vakware (incl. meer minderwerk en wijzigingen)
  • Termijnstaten direct bewaren in Vakware om zo direct te factureren
  • Afrekenstaten opslaan in Vakware om het project af te ronden en direct te verwerken

Hoe werkt het?

Simpel klikken op ‘Opslaan in Vakware’ is voldoende. Je hoeft alleen eerst op te geven bij welke klant of project de calculatie hoort. Dat kan eenvoudig in CIVIEL door een calculatie te koppelen aan een Vakware-project. Om dit te realiseren hebben we de projectenlijst uit Vakware toegankelijk gemaakt in CIVIEL. Alle informatie uit de calculatie die in CIVIEL beschikbaar is, wordt meteen overgenomen naar Vakware, helemaal compleet tot de notities aan toe.

Productie-, termijn- en afrekenstaten

  • De productiestaten (weekrapporten) worden in CIVIEL RAW-Administratie bijgehouden. Die bewaar je bij het samenstellen direct in Vakware. Daarbij gaat alle informatie mee, dus ook opmerkingen, meer- en minderwerk en wijzigingen.
  • De termijnstaat stel je samen in CIVIEL, maar bewaar je direct in Vakware. Op basis van de financiële waarden uit de termijnstaat kan Vakware een conceptfactuur generen met de termijnstaat uit CIVIEL als bijlage in pdf.
  • Ook de afrekenstaat wordt bij het samenstellen direct in Vakware bewaard. In Vakware kan je de eindfactuur opstellen met afrekenstaat uit CIVIEL als bijlage de in pdf.

Aan de slag

Maak je al gebruik van beide pakketten maar gebruik je de koppeling nog niet, neem dan contact met ons op en we kunnen je een korte demo geven.

Wil je meer weten over deze koppeling of over koppelingen met andere pakketten? Neem dan contact met ons op via 020-6381489 of per email.

Aanbevolen product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij werken ruim 10 jaar met CIVIEL, voornamelijk met Calculatie. Het is echt een aanrader, het werkt prettig, het werkt goed, het werkt altijd, wat wil je nog meer?

Jacco Griekspoor
Hoofd Bedrijfsbureau
Griekspoor

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.