Bètaversie CALC gereed!

Tijdens onze tweewekelijkse DOMIBO presenteerde collega Michiel met trots de bètaversie van ons nieuwe calculatiepakket. Een product dat helemaal past in deze tijd waarin steeds meer behoefte is aan flexibiliteit zonder maatwerk.

Goed nieuws: ons team van programmeurs en productspecialisten is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw calculatiepakket: CALC. Het wordt een product dat helemaal past in deze tijd waarin steeds meer behoefte is aan flexibiliteit zonder maatwerk. Het gaat nog even duren voor deze versie klaar is om gelanceerd te worden, maar we willen nu al een tipje van de sluier oplichten.

Uitgangspunt is flexibiliteit

Uitgangspunt is dat het programma flexibiliteit gaat bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van je kolommen of vrije nummering i.p.v. RAW-nummering. Maar eigenlijk is dat niet eens het mooiste aan het nieuwe pakket. Het rekenmodel kan in de nabije toekomst veel meer aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Zo komen er straks aparte rekenmodellen voor bijvoorbeeld branchespecifieke calculaties zoals: de groenvoorziening, de GWW of de sloop. Maar het wordt ook mogelijk om ramingen te maken in elke fase van het ontwerpproces (bijvoorbeeld zoals SSK) of om tegelijkertijd in de calculatie een hoeveelhedenoverzicht of een grondbalans te maken.

Een rekenmodel voor elke manier van werken

Per organisatie of bedrijfsonderdeel kunnen we een rekenmodel maken dat past bij de eigen manier van werken! Zoals gezegd gaat het om een bètaversie, die in de basis al functioneert maar nog verder uitgebouwd en getest moet worden voor de uiteindelijke release. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel, maar stiekem zijn wij er toch al trots op. Wij houden jullie op de hoogte!

Aanbevolen product

CALC

Of je nu Life Cycle Costing analyses maakt, een eis uitrekent voor een UAV-GC-aanbesteding of gewoon een offerte met werkzaamheden en een prijs opstelt: CALC is geschikt voor elke berekening en elke branche.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.