Werken bij Bakker&Spees

Een baan bij Bakker&Spees geeft je de ruimte!

Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat onze klanten nog meer grip krijgen op hun bedrijfsvoering? Voel je je thuis in een markt die volop in beweging is? Ga jij als het nodig is ook tot het uiterste en wil je samen met dertig collega’s delen in het succes? Dan ben je echt op je plek bij Bakker&Spees, waar we in een informele sfeer werken aan het beste resultaat.

Een baan bij Bakker&Spees geeft je de ruimte

Bakker&Spees levert software voor de grond- weg- en waterbouw. Al meer dan 900 klanten maakten gebruik van onze programma’s VISI, CIVIEL en KAM. Zowel het ontwerp als de verkoop en advisering doen we in eigen huis en daar zijn we trots op. Maar bij succes leunen we niet achterover. We blijven gefocust op de digitale toekomst die om steeds slimmere oplossingen vraagt.

Kom je bij Bakker&Spees werken dan krijg je alle ruimte. Letterlijk, want er is een zee van ruimte op ons mooie kantoor in Amsterdam. Een omgeving waar het leuk genoeg is om acht uur per dag door te brengen. Een fijne plek waar we niet alleen druk bezig zijn, maar ook neerploffen voor een lunch met zicht op de Amstel en op donderdagmiddag met elkaar proosten. En ook figuurlijk geven we je de ruimte. Bij ons is er geen manager die over je schouder meekijkt, je krijgt de vrijheid om zelf binnen je team doelen en planning te bepalen. En de ruimte om mooie projecten en nieuwe rollen op je te nemen. Dat biedt volop kansen, maar vraagt ook veel van je.

Actuele vacatures:

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.