Werken bij Bakker&Spees

Een baan bij Bakker&Spees geeft je de ruimte!

Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat onze klanten nog meer grip krijgen op hun bedrijfsvoering? Voel je je thuis in een markt die volop in beweging is? Ga jij als het nodig is ook tot het uiterste en wil je samen met dertig collega’s delen in het succes? Dan ben je echt op je plek bij Bakker&Spees, waar we in een informele sfeer werken aan het beste resultaat.

Een baan bij Bakker&Spees geeft je de ruimte

Bakker&Spees levert slimme software voor de grond-, weg-, en waterbouw. Of het nu gaat om aanbesteding, voorbereiding, uitvoering of onderhoud, al meer dan 900 organisaties maakten gebruik van onze programma’s CIVIEL, VISI en KAM. Het ontwerpen, de verkoop én de serviceverlening van de software doen we in eigen huis - en daar zijn we trots op.

Zorg jij er graag voor dat klanten meer grip krijgen op hun bedrijfsvoering? Voel je je thuis in een markt die volop in beweging is? Ga jij als het nodig is ook tot het uiterste en wil je samen met dertig collega’s delen in het succes? Dan ben je op je plek bij Bakker&Spees, waar de sfeer informeel en de communicatie direct is en je alle ruimte krijgt.
Ruimte voor groei en initiatief, en ruimte om zaken binnen je team te beslissen.

Actuele vacatures:

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.