Werken bij Bakker&Spees

Voel jij je thuis bij een bedrijf waar we met veertig mensen blijven werken aan innovatie in een markt die volop in beweging is?  En wil jij ervoor zorgen dat onze klanten nog meer grip krijgen op hun bedrijfsvoering? Dan ben je echt op je plek bij Bakker&Spees, waar we met zelfsturende teams in een informele sfeer samenwerken.

Actuele vacatures

 

Een baan bij Bakker&Spees geeft je de ruimte

Kom je bij Bakker&Spees werken dan krijg je alle ruimte. Letterlijk, want er is een zee van ruimte op ons mooie kantoor met zicht op de Amstel. Een plek waar het leuk genoeg is om acht uur per dag door te brengen en waar we niet alleen druk bezig zijn, maar ook tijd nemen voor de lunch en met elkaar proosten op de donderdagmiddag. En ook figuurlijk geven we je de ruimte. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf binnen je team doelen en planning te bepalen. En de ruimte om mooie projecten en rollen op je te nemen. Dat biedt volop kansen, maar vraagt ook veel van je.

Bakker&Spees levert software voor de grond- weg- en waterbouw. Al meer dan 900 klanten maken gebruik van onze programma’s VISI, CIVIEL en KAM. Zowel het ontwerp als de verkoop en advisering doen we in eigen huis, waarbij de focus ligt op de digitale toekomst met steeds slimmere oplossingen.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.