Webinar VISI Web

Maak uitgebreid kennis met het vernieuwde VISI Web. In dit webinar demonstreren we de vernieuwingen en geven je handige tips.

ZOOM meeting

Webinar VISI

Donderdagavond 10 september hebben we het vernieuwde VISI Web gereleast. Met deze update krijgt de VISI software een fris nieuw jasje. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de vernieuwingen in de software. In het webinar VISI Web demonstreren onze consultants Ruben Blair en Giora Polak alle vernieuwingen en geven je handige tips in het gebruik. Ook wordt de nieuwe VISI App gedemonstreerd.

Kun je op 4 november niet? Woensdag 7 oktober organiseren we een tweede webinar over VISI Web. Meld je hier aan voor 7 oktober.

Sprekers

Giora Polak | Sales- en accountmanager en consultant VISI
Vanuit zijn rollen gaat Giora op zoek naar mensen en organisaties die met Bakker&Spees willen samenwerken. Hij adviseert klanten met het opstellen van een implementatieplan en zorgt samen met hen voor de uitvoering. Daarna blijft hij het aanspreekpunt en brengt hij managers, gebruikers en andere stakeholders op de hoogte van de voordelen van VISI en garandeert hij dat ze deze kunnen ervaren.

Ruben Blair | VISI & BIM Consultant
Ruben werkt als VISI & BIM Consultant dagelijks samen met overheid en bedrijfsleven om succesvolle implementatie van VISI binnen projecten en organisaties te realiseren. Daarnaast is hij lid van het Strategisch Team waarbij hij de vertaling maakt van marktontwikkelingen naar software-innovatie en consultancy. Ook vertegenwoordigt Ruben Nederland binnen de Europese Normcommissie CEN TC442 BIM en werkt hij samen aan heldere documentatie over open BIM Standaarden. Tevens heeft hij als commissielid een actieve rol gehad in de realisatie van de visie achter het Nationaal Digitaliseringsprogramma Gebouwde Omgeving (DigiDealGo).

Hoe werkt het?

Dit webinar is gratis en inschrijven kan tot en met dinsdag 3 november. Woensdagochtend 4 november ontvang je een uitnodigingsmail van ons. In deze mail staan een link en een code, daarmee krijg je toegang tot het webinar. Je kunt aan het webinar deelnemen met je computer, laptop, telefoon of tablet.

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.