Volg een online instructie

Wil je graag een instructie ontvangen over de software? Jij en je collega's kunnen deze nu ook online volgen.

14 mei 2020

Online instructie

De coronatijd zet veel zaken op zijn kop. Zo kunnen we je momenteel niet opzoeken om een training of instructie te geven. Maar dat betekent niet dat we je niet kunnen helpen! Ben je net begonnen met onze software of werk je er al een tijdje mee en wil je een verdiepingsslag krijgen? Dan praten we je graag online bij over de software met onze ‘Online Instructies’.

Dit kan één op één, maar kan zelfs met meerdere collega’s vanaf meerdere locaties. En omdat je alleen maar een computer en internet nodig hebt, kan dat vanuit je woonkamer, keukentafel, tuin of kantoor. We delen ons computerscherm met je, zodat je met ons kunt meekijken en vragen kunt stellen.

Wil je meer weten over hoe dit precies werkt of wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met je accountmanager of reageer via onderstaande knop.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.