VISI Stories

Heb je ze al gezien, de VISI Stories? In elke aflevering lichten we één belangrijk aspect van de VISI-software uit. Zo leer je het VISI-team én de VISI-software beter kennen.

16 november 2021

VISI Stories

Maak kennis met VISI door middel van de VISI Stories, in korte filmpjes van maximaal 4 minuten nemen de VISI Consultants je mee in de wereld van VISI. Zo leer je het VISI-team én de VISI-software beter kennen. In elke aflevering lichten we één belangrijk aspect van VISI uit, denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen de VISI-standaard en VISI-software van Bakker&Spees of de projectuitdagingen in het veld.

Introductie VISI Stories
 

 

Of bekijk ze direct op youtube

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.