VISI project Zuiderspoor

Niet alleen in de GWW wordt VISI toegepast, ook de B&U raakt er bekend mee. In Enschede wordt VISI door Woningcorporatie Domijn en Plegt-Vos gebruikt voor het project Zuiderspoor.

Het project

Aan de Haaksbergerstraat in Enschede verrijst het nieuwe wooncomplex Zuiderspoor. De huidige tien verdiepingen tellende Zuiderspoorflat is aan vervanging toe en maakt plaats voor 45 appartementen en 15 eengezinswoningen. Het complex is ontworpen door architectenbureau LKSVDD. Leuk detail is dat alle woningen zo worden gebouwd dat ze energiezuinig zijn. 

Wie
Aannemer Plegt-Vos en Woningcorporatie Domijn

Looptijd
2017 - 2019

Gebruik van VISI

Het contract dat beide partijen zijn aangegaan is een UAVGC-contract. Alle formele communicatie wordt via VISI gecommuniceerd, denk hierbij aan documenten ter acceptatie of toesting en contractwijzigingen. De informatie wordt per woningsoort (appartementen en koopwoningen) ingediend, zodat men duidelijk overzicht houdt over beide types. 

Op de website van Plegt-Vos en LKSVDD lees je meer over het project.

 

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.