VISI project: De Entree in Amsterdam

Een Bakker&Spees VISI project uitgelicht: De Entree in Amsterdam.

Het project

Vernieuwen van het stationseiland aan de centrumzijde van Amsterdam Centraal.

Als alles volgens plan verloopt zal het project in 2018 van start gaan. Het complete stationsplein van Amsterdam Centraal krijgt een make-over en sluit  straks mooi aan bij de Rode Loper.

Er komt onder andere meer water met nieuwe aanlegsteigers voor de rederijen en een ondergrondse fietsenstalling, de traminfra wordt aangepakt en vernieuwd en diverse straten worden aangepast waarbij sommige zelfs autovrij worden.

Wie
Gemeente Amsterdam & Max Bögl

Looptijd
5 jaar

Gebruik van VISI

Ondanks dat de uitvoering van het project pas in 2018 start is men al wel begonnen met het gebruik van VISI voor alle communicatie rond de  voorbereidingsfase. Alle informatie over ontwerpdocumenten (zoals tekeningen en berekeningen), onderzoeken, plannen, planningen en de benodigde vergunningen worden de komende periode uitgewisseld om de uitvoering optimaal voor te bereiden.

 

Meer info over het project en de werkzaamheden is te vinden op de website van De Entree

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.