VISI Gebruikersdag

Kom op donderdag 11 oktober naar de VISI Gebruikersdag en laat je meevoeren naar de digitale toekomst. Vakgenoten vertellen o.a. over VISI met Sharepoint en Relatics, en VISI en BIM Level 2. Laat je inspireren door de vele kennissessies!

Amstel 141F
1018 EP
Amsterdam

 VISI Gebruikersdag

Nieuwsgierig naar wat de digitale toekomst brengt? Laat je door ons meenemen in de aankomende ontwikkelingen. Raak geinspireerd door de verhalen van andere VISI-gebruikers en van onze bijzondere gastspreker: Rogier van Kralingen.

Rogier is meermalen genomineerd en winnaar van de PIM literatuurprijs. Hij is de grootste blogger op MarketingTribune, gastcolumnist van BNR en Frankwatching en is gepubliceerd in alle vijf de grote dagbladen. Rogier heeft voor zijn boek The Outerweb inmiddels acht jaar research erop zitten over hoe mens en technologie met elkaar samenspelen. Daarin werkte hij samen met de beroemde Amerikaanse journalist Mike Sager. In de lezing neemt hij ons mee in het samenspel tussen ratio (de wetenschap) en het gevoel (de onderbuik), bijvoorbeeld hoe data en emotie succesvol samenkomen of hoe technologie het inschattingsvermogen beïnvloedt.

Het complete programma

       
Tijd Sessie  Onderwerp Spreker
09:30    Inloop  
10:00 – 10:15    Welkomstwoord Gé Spees - Bakker&Spees
10:15 – 10:45    Inspiratiesessie: Het nieuwe web Rogier van Kralingen
10:45 – 11:00    Koffieshot  
11:00 – 11:45 1A  Koppeling VISI en Relatics Joris van Nuland - Antea
     Koppeling CIVIEL en VISI Ruben Blair - Bakker&Spees
11:45 – 12:30 1B  VISI voor de interne organisatie Suzan van den Broek - ProRail
     Koppeling VISI en SharePoint Janax Looij - Bakker&Spees
12:30 – 13:30    Lunch  
13:30 – 14:15 2A  VISI als inventarisatie en beheertool Nauk van der Donk - Rijksvastgoedbedrijf
     Verband tussen houding, gedrag en VISI implementatie: sturen op het rendement van VISI Marc Hendrickx – Sentensor
14:15 – 14:45 2B  VISI, open standaarden en het Digitaliseringsdeal Bouw & Infra Dik Spekkink – BIM Loket 
     Datagedreven Rioleringsbeheer Niels Heijboer - gemeente Roosendaal
Peter Meissen - I-Sago
14:45 – 15:00    Opfriskwartier  
15:00 – 15:45 3  BIM-level 2/PAS-1192 certificering met VISI Anne-Roos van der Elst – BAM Infra
     VISI Tips, tricks en wensen Jan Veenhof - Bakker&Spees
15:45 – 16:30    Slotwoord: Een blik op de toekomst Olaf Kok - Bakker&Spees
16:30    Borrel  

 

Uiteraard is er volop gelegenheid om andere VISI-gebruikers en het team van Bakker&Spees te leren kennen. Bovendien krijg je een unieke blik bij ons achter de schermen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, meld je dus snel aan!

 

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.