Verhuisd!

Vanaf 1 december strijken we neer aan de Amstel, in een pand dat past bij onze ambities. Een nieuwe plek waar het prettig werken is. Waar de deur nog wijder open staat voor klanten. En waar we trainingen, kennisdagen en misschien wel de jaarlijkse gebruikersdag gaan houden.

Wat ooit begon als een zolderkamerproject van drie studenten, groeide uit tot een IT-bedrijf.  De zolderkamer werd in 1991 verruild voor een klein kantoor aan de Prinsengracht. Toen er meer en meer klanten kwamen, werd het In 2008 de hoogste tijd om te verkassen. We namen onze intrek in een voormalig pakhuis aan het Entrepotdok, waar Bakker&Spees verder professionaliseerde. Acht jaar later en vele ontwikkelingen verder zijn we opnieuw uit onze jas gegroeid. We zijn klaar voor de volgende stap.

Vanaf 1 december strijken we neer aan de Amstel, in een pand dat past bij onze ambities. Een plek waar het prettig werken is voor ons team van inmidels dertig mensen. Waar de deur nog wijder open staat voor klanten en waar we trainingen, kennisdagen en misschien wel de jaarlijkse gebruikersdag gaan houden.

Ons nieuwe bezoekadres
Amstel 141F
1018 EP Amsterdam

Onze telefoonnummers, postbusadres en e-mailadressen blijven hetzelfde.

Ben je in de buurt? Kom langs voor een kop koffie en een rondleiding!

 

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.