Update VISI Web

VISI Web heeft een make-over gekregen! Het afgelopen jaar hebben we van veel gebruikers ideën en wensen doorgekregen, deze wensen zijn nu in de software verwerkt.

9 september 2020

What’s new

  • De software heeft een fris nieuw jasje gekregen om alle informatie duidelijker en prettiger leesbaar te maken.
  • Vrijwel alle opties zijn op één centrale plek terug te vinden in het vertrouwde verkennermenu, de bovenbalk is daarmee flink opgeschoond. Ook zijn er knoppen bijgekomen als 'Kies project'.
  • Er zijn handige iconen toegevoegd aan het verkenner menu, je kunt het menu nu zelf in-en-uitklappen om meer ruimte te creëren voor alle informatie.
  • Standaard start je in de nieuwe 'Eenvoudige weergave'. In deze weergave is het transactieoverzicht vereenvoudigd. Alle transactie-informatie is echter meteen inzichtelijk, de status van de berichten wordt met handige statusbalken weergegeven aan de zijkant.
  • Voor ervaren gebruikers is er de 'Geavanceerde weergave'. Met deze weergave kun je meer data op je scherm tonen en heb je zelf de vrije keuze in het aan-, uitzetten, verplaatsen en sorteren van kolommen met handige informatie.
  • Je kunt in één muisklik schakelen tussen de eenvoudige weergave en de geavanceerde weergave; zo heb je altijd het overzicht dat bij jou past.
  • Direct inzichtelijk hoeveel berichten er in elke map zitten.

Raadpleeg de What's new voor een compleet overzicht van de nieuwe functionaliteiten.

VISI Kennisbank - mijnBakker&Spees

Op de VISI Kennisbank vind je ook alle informatie over het nieuwe VISI Web, inclusief handige uitlegfilmpjes.

Relevant product

VISI

Of je nu wegen, bruggen, of stations ontwerpt, bouwt, beheert of onderhoudt, je doet het samen. VISI stelt je in staat dat professioneel en efficiënt te realiseren met ons communicatieplatform.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.