Update CIVIEL 9 Calculatie

CIVIEL 9 is de opvolger van CIVIEL 8.6 & 8.1. CIVIEL 9 RAW-Bestek is gereed, de ontwikkeling van CIVIEL 9 Calculatie is in volle gang.

15 februari 2021

CIVIEL 9 RAW-Bestek

CIVIEL 9 RAW-Bestek is officieel ongeveer een half jaar uit, steeds meer organisaties kiezen er voor om (alvast) met CIVIEL 9 RAW-Bestek aan de slag te gaan. De afgelopen maanden hebben we ook veel feedback gekregen van deze organisaties; ze zijn heel enthousiast over de vele mogelijkheden van CIVIEL 9 maar ze vertelden ons ook wat we nog zouden kunnen aanpassen om de software nóg beter te maken. Nadat CIVIEL 9 Calculatie af is zullen we deze wensen evalueren en waar mogelijk implementeren.

CIVIEL 9 Calculatie

De laatste hand wordt nu gelegd aan de eerste beta-versie van Calculatie. Alle groten brokken zoals de stamgegevens, posten matchen, knippen, kopiëren en plakken van tarieven/werkpakketten, het inlezen van de nota van inlichtingen, het genereren van een inschrijfstaat en de diverse afdrukken zijn gereed. Het zit hem nu vooral in de details, we hopen dit in het eerste kwartaal van dit jaar af te kunnen ronden.

Testers gezocht

Lijkt het je leuk om CIVIEL 9 Calculatie & de daarbij behorende stamgegevens te testen? Laat een berichtje voor ons achter, onze Product Owner Hanna neemt contact met je op!

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.