Tervisielegging in CIVIEL

Nieuwe tervisielegging 'Beeldkwaliteit' beschikbaar in CIVIEL

24 juni 2019

Ter visie legging 'Beeldkwaliteit'

In CIVIEL versie 8.6.31 zit nu de tervisielegging 'Beeldkwaliteit'. Er komen nog 1 of 2 andere tervisieleggingen aan voordat de Standaard 2020 word gelanceerd. Dit is de eerste stap van CROW en de softwarehuizen om de tervisieleggingen eerder beschikbaar te maken dan bij de uitlevering van de nieuwe Standaard RAW-Bepalingen.

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken moet je beschikken over de laatste versie van onze software: CIVIEL 8.6.31. Deze zal naar verwachting binnen enkele dagen beschikbaar zijn. In deze update zit een nieuwe catalogus + nieuwe sjablonen. Je maakt dus automatisch gebruik van deze nieuwe teksten. De bijbehorende bepalingen uit de Standaard kun je downloaden vanaf de website van CROW of bekijken met je abonnement op de Kennisbank.

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.