Samenwerking met Will2Sustain

Bakker&Spees en Will2Sustain, adviesbureau gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling, zijn begin april een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Met dit partnerschap is de bundeling van de kennis rond certificeringen als CO2, ISO 14001 en MVO een feit geworden.

Bakker&Spees en Will2Sustain, adviesbureau gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling, zijn begin april een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Eerder hadden de twee partijen elkaar al gevonden bij de ontwikkeling van de module CO2-Prestatieladder van B&S KAM. Dit succesvolle traject was reden genoeg om de banden formeel aan te halen.

Met deze overeenkomst is bewust gekozen voor een intensievere samenwerking. Het partnerschap zorgt voor een welkome bundeling van de kennis omtrent certificeringen als CO2, ISO 14001 en MVO. Namens Will2Sustain zette directeur Geert Jan Prins zijn handtekening onder de overeenkomst, namens Bakker&Spees ondertekenden directeur Gé Spees en productspecialisten Janax Looij en Ruben Blair.

Ruben: “Door de software van Bakker&Spees te bundelen met de inhoudelijke kennis van Will2Sustain ontstaat een uniek recept van toegankelijke software, hoogwaardige raamwerken en uitstekende expertise. Hier profiteren de klanten van zowel Bakker&Spees als Will2Sustain van.”

Relevant product

KAM

Je zult bij de aanleg van een windmolenpark maar verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid. Of voor je gehele bedrijf. Dan is het erg prettig dat je met KAM alle belangrijke informatie eenvoudig beheert: online, op een en dezelfde plek en altijd actueel.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.