Reconstructie N359 Lemmer

In het Noorden van het land wordt momenteel hard gewerkt aan de N359, ook wel 'de poort van Friesland' genoemd. De weg wordt aangepakt om de doorstroming, de verkeersveiligheid én de leefbaarheid in Lemmer te verbeteren.

Het project

In het Noorden van het land wordt momenteel hard gewerkt aan de N359, ook wel 'de poort van Friesland' genoemd. Vooral in het hoogseizoen onstaan vaak lange files. De weg wordt aangepakt om de doorstroming, de verkeersveiligheid én de leefbaarheid in Lemmer te verbeteren.

Om de doorstroming van de N359 te verbeteren wordt de weg plaatselijk verbreed en worden de bestaande kruispunten vergroot. Verder worden er maatregelen genomen om geluidsoverlast aan te pakken, waaronder geluidsreducerend asfalt, begroeide geluidsschermen en verhoging van de grondwal. Ook worden bestaande fietspaden verbeterd en worden er nieuwe fietspaden aangelegd. Voor de veiligheid wordt er ook met rotondes gewerkt en komt er nieuwe openbare verlichting. Om het geheel in het landschap op te nemen komt er ook meer water en groen.

Wie
Aannemingsmaatschappij Van Gelder en Provincie Friesland

Looptijd
2017-2018

Gebruik van VISI

Doordat er veel werkzaamheden zijn en relatief weinig tijd, is de reconstructie van de N359 een project met veel tijdsdruk. Om grip op alle doorlooptijden te houden wordt er met VISI gewerkt. Zo hebben beide partijen direct inzicht in de status en voortgang van alle documenten, financiële aspecten en risico’s.

Op www.fryslan.frl/lemmer vind je meer over het project.

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.