RAW Jaarversie 2021

In oktober is er een nieuwe release van de RAW Standaard Bepalingen 2020 uitgekomen, namelijk de jaarrelease 2021. Deze jaarrelease is verwerkt in zowel CIVIEL 8.6.44 als CIVIEL 9.0.60.

16 november 2021

CIVIEL en de RAW Jaarversie 2021

Sinds de Standaard RAW Bepalingen 2020 is CROW voornemens om elk jaar een jaarrelease van de Standaard uit te brengen. Op deze manier kunnen ze sneller en beter inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Inmiddels is de eerste jaarrelease een feit: jaarrelease 2021!

Wat heeft dit voor gevolgen?
  • Elk nieuw bestek wat je opstelt wordt gemaakt met deze nieuwe jaarrelease.
  • Bestekken waarmee je al begonnen bent kun je afmaken in de '2020 versie' of converteren naar de nieuwe '2021 versie'. Let er op dat je, indien nodig, deel 3 ook correct aanpast.

CROW heeft een complete lijst gepubliceerd van alle wijzigingen.

De jaarrrelease 2021 is verwerkt in:
  • CIVIEL 8.6.44
  • CIVIEL 9.0.60

Ben je klant bij Bakker&Spees, dan is deze update uiteraard inbegrepen in het onderhoudscontract. Voor alle versies geldt dat je de software via het programma kunt updaten via 'Controle op updates'. Doet systeembeheer de updates? Dan kunnen ze deze op mijn.bakkerspees.nl downloaden.

Meer weten over de reden van deze jaarrelease? CROW heeft hier een artikel over geschreven op hun website.

Heb je nog vragen over deze jaarrelease, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.