Olieverf, houtskool en afvalhout

Chris Rodenburg en Peter Schippers exposeren schilderijen, tekeningen en objecten in de etalages van ons pand.

14 november 2018

Bakker&Spees biedt graag een podium aan beeldende kunstenaars. Kunst nodigt uit tot kijken en in gesprek gaan met elkaar en de grote raampartijen van ons kantoor lenen zich er goed voor. Vandaar dat wij half oktober van start zijn gegaan met een wisselende expositie van schilderijen en objecten. Vorig jaar deden wij al mee aan de foto-expositie ‘Het Gezicht van 1018’, waarbij een aantal portretten van wijkbewoners twee weken lang onze ramen sierde. De huidige expositie is zo ingericht dat er werken zowel binnenin ons kantoor als van buitenaf te zien zijn, waardoor ook buurtbewoners en passanten ervan profiteren. 

De tijdelijke collectie betreft twee grote houtskooltekeningen en vier olieverfschilderijen van de hand van Peter Schipper en houten objecten van Chris Rodenburg. Peters werken zijn reflecties op de huidige tijd met de snelle ontwikkelingen en het daarmee samenhangende sociaal gedrag. Chris maakt voor zijn creaties gebruik van afvalmateriaal zoals oude pallets, waarmee hij de schoonheid van het hout kan laten zien en het afval een heel andere betekenis kan geven. Hun werk zal een maand of twee worden tentoongesteld, waarna het stokje wordt doorgegeven aan andere kunstenaars. 

 

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.