Nieuwe versie VISI

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om een nieuwe VISI-versie te maken, V4. Het komende jaar zullen wij alle projecten gaan inrichten en overzetten naar deze nieuwe versie.

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om een nieuwe VISI-versie te maken, V4.
Het komende jaar zullen wij alle projecten gaan inrichten en overzetten naar deze nieuwe versie.

V4 is met de nieuwste ontwikkelingstools gemaakt waardoor er nieuwe functionaliteiten in zitten. Zo kun je nu filteren en gebruik maken van hyperlinks in rapportages. Maar ook is VISI met deze versie te koppelen aan andere pakketten zoals bijvoorbeeld Sharepoint, Decos of Relatics.

Als laatste is ook de nieuwste VISI systematiek toegevoegd.

De meeste lopende projecten kunnen worden afgemaakt in V3, nieuwe projecten zullen zo veel mogelijk worden opgestart in V4.

Bekijk hier alvast de tipkaart voor V4

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.