Nieuwe medewerker

Bij het team van productspecialisten hebben wij enige tijd terug een nieuwe collega verwelkomd: Nima Aazam. Als VISI-gebruiker heb je hem misschien al aan de lijn gehad, want Nima viel de afgelopen weken in bij de Servicedesk.

Vanaf 1 maart richt Nima zich op nieuwe VISI-softwareontwikkelingen, het bijbehorende testtraject en het inrichten van projecten. Daarnaast gaat hij ook trainingen geven, dus als cursist kom je hem vast een keer tegen.

Relevant product

VISI

Als je met verschillende partijen samenwerkt, ken je de problemen: faalkosten, uitgelopen planningen, budgetoverschrijdingen en zoekgeraakte documenten. Met VISI van Bakker&Spees maak je van elk project iets moois, door alle informatie en formele communicatie digitaal vast te leggen volgens de VISI-standaard.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken effici├źnter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.