Nieuwe krachten

Maak kennis met onze nieuwe medewerkers: accountmanager Lilian en productspecialist Raoul.

Nieuwe krachten

Ons salesteam is eind vorig jaar uitgebreid met een nieuwe collega: Lilian van Schaik. Als accountmanager is Lilian regelmatig op pad om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te bezoeken.

 

Raoul Wartes is onlangs begonnen als productspecialist VISI. Zijn voornaamste taak zal het begeleiden van VISI-trajecten zijn. Ook gaat hij nieuwe processen binnen de VISI-software verwerken.

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.