ISO 9001 certificering

Met gepaste trots kunnen we laten weten dat we sinds dinsdag 15 oktober 2019 ISO 9001 gecertificeerd zijn! 

15 november 2019

ISO 9001: Erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Sinds dinsdag 15 oktober is Bakker&Spees ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en we vonden het belangrijk om dit certificaat te behalen. Een speciale dank aan het team dat er voor heeft gezorgd dat we het certificaat konden behalen: Olaf Kok en Hanna Stoop

'Het was heel leuk om samen met Olaf aan dit project te werken. Samen met een externe adviseur hebben we gekeken naar onze interne processen. Het bleek al snel dat we met onze huidige manier van werken op goede weg zaten, er konden veel vinkjes worden gezet bij de criteria die de norm stelt. Ons eigengemaakte CRM (op basis van de VISI-engine) heeft daar een doorslaggevende rol in gespeeld’, aldus een trotse Hanna (Productspecialist CIVIEL).

'Verder professionaliseren is voor ons een continu proces, waarbij we als organisatie vooral nuchter kijken naar wat we doen en waarom we dat doen. De auditeur heeft volmondig bevestigd dat we als organisatie op een creatieve en innovatieve manier goed bezig zijn. Het was erg leuk om samen met Hanna en andere collega's met een frisse blik naar onze interne processen te kijken. Het behalen van het ISO 9001 certificaat is een mooie stap voor Bakker&Spees en zorgt intern voor meer bewustwording', aldus Olaf Kok (Strategisch teamlid).

En we zijn nog niet klaar, we zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor ISO 27001 die we begin volgend jaar hopen te halen.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.