ISO 27001 behaald

Na het behalen van het ISO 9001 certificaat zijn we sinds april ook ISO 27001 gecertificeerd!
 

29 april 2021

ISO 27001

Vanaf dinsdag 9 april 2021 is Bakker&Spees ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging.
Informatiebeveiliging heeft altijd een grote rol gespeeld binnen Bakker&Spees. Het is fijn om nu ook een officiële bevestiging te krijgen dat onze processen hier goed op zijn ingericht. Klanten en gebruikers kunnen er van verzekerd zijn dat hun gegevens en data veilig zijn bij Bakker&Spees.

Om dit certificaat te behalen is er een speciaal team samengesteld, het 'ISO-team'. Dit team bestaat uit leden van verschillende disciplines binnen Bakker&Spees. Zo is Olaf Kok aangehaakt vanuit het strategisch & commercieel team, is Hanna Stoop aangehaakt vanuit de product ontwikkeling en Edwin Bos, Peter van den Berg en Sem Kramer vanuit systeembeheer. We zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat!

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.