ISO 27001 behaald

Na het behalen van het ISO 9001 certificaat zijn we sinds april ook ISO 27001 gecertificeerd!
 

29 april 2021

ISO 27001

Vanaf dinsdag 9 april 2021 is Bakker&Spees ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging.
Informatiebeveiliging heeft altijd een grote rol gespeeld binnen Bakker&Spees. Het is fijn om nu ook een officiële bevestiging te krijgen dat onze processen hier goed op zijn ingericht. Klanten en gebruikers kunnen er van verzekerd zijn dat hun gegevens en data veilig zijn bij Bakker&Spees.

Eigen managementsysteem op basis van VISI

De auditerende partij was vooral onder de indruk was ons managementsysteem. Binnen Bakker&Spees hebben wij ons eigen CRM systeem ontwikkeld op basis van de VISI-systematiek. Dit CRM systeem hebben wij uitgebreid met transacties en rapportages voor ISO 9001 & 27001. Met één druk op de knop hebben we alle relevante informatie en openstaande acties in beeld.  Het CRM werkt voor ons heel goed, maar dat een externe partij onder de indruk is van het systeem vinden we een groot compliment!

Het ISO 27001-team

Om dit certificaat te behalen is er een speciaal team samengesteld, het 'ISO-team'. Dit team bestaat uit leden van verschillende disciplines binnen Bakker&Spees. Zo is Olaf Kok aangehaakt vanuit het strategisch & commercieel team, is Hanna Stoop aangehaakt vanuit de product ontwikkeling en Edwin Bos, Peter van den Berg en Sem Kramer vanuit systeembeheer. We zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat!

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.