Interview vakblad Grondig

In de laatste editie van het vakblad Grondig, van brancheorganisatie Cumela, schittert CIVIEL Productspecialist Michiel Banus.

Bakker&Spees in vakblad Grondig

In de laatste editie van het vakblad Grondig, van brancheorganisatie Cumela, schittert CIVIEL Productspecialist Michiel Banus. Michiel vertelt over Bakker&Spees, de sector maar natuurlijk vooral over onze software.

Ook CIVIEL- en VISI-klant Jacco Griekspoor van Gebroeders Griekspoor komt aan het woord:

Wij maken vooral gebruik van de software voor het maken van onze eigen calculaties. Vaak hebben die helemaal geen betrekking op een bestek. Dat kan omdat je erin kunt aangeven wat er moet gebeuren, een uitsplitsing kunt maken naar werkzaamheden en een stukje nazorg kunt laten plaatsvinden. Het werkt ook nog eens heel gemakkelijk. Je zet een vinkje aan of een vinkje uit, voegt eventueel een regeltje toe of haalt er één weg, het spreekt allemaal voor zich. Ik haal er vervolgens een rapportage uit op hoofdposten, die weer goed kan worden gecombineerd met andere systemen.

Lees het complete interview

Leverancierstabel voor softwarekeuze

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 cumelabedrijven en hier werken circa 30.000 betrokken vakmensen. Cumela onderhoudt contact met vele softwarebedrijven en probeert haar leden op de hoogte te houden van de mogelijkheden, kwaliteiten en kosten van deze pakketten. Dat wordt allemaal bijgehouden in een leverancierstabel, waar CIVIEL van Bakker&Spees sinds kort ook aan is toegevoegd.

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.