InfraTech 2019

Van 15 tot en met 18 januari is het weer tijd voor de InfraTech in Rotterdam! Bezoek ons op ons oude vertrouwde plekje: standnummer 1.400.

Stand 1.400 | Hal 1
Ahoy Rotterdam

InfraTech

We verwelkomen je graag in onze compleet vernieuwde stand op plek 1.400.
Naast een nieuwe stand is er nog meer nieuws en nieuwe ontwikkelingen! Denk bijvoorbeeld aan:

Op de InfraTech 2019 presenteren we ook voor het eerst onze samenwerking met AndSafety. Op onze stand kun je nu zelf de gecombineerde kracht van Digitaal Logboek en VISI van Bakker&Spees ontdekken waarmee je de visuele rapporten met toezichthouders, directievoerders of opzichters kunt delen. 

Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht met al je vragen over de bestaande software pakketten: CIVIEL, VISI & KAM!

Openingstijden InfraTech  
Dinsdag 15 januari 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 16 januari 10:00 - 21:00 uur
Donderdag 17 januari 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 18 januari 10:00 - 16:00 uur

 

 

 

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Wij zijn Bakker&Spees

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.