InfraTech 2017

Van 17 t/m 20 januari is het weer zo ver, de InfraTech 2017. Natuurlijk staan wij er ook, lees verder om het programma te bekijken en om je gratis aan te melden voor de beurs.

Programma InfraTech 2017

Het thema is dit keer 'Slim verbinden'. De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en flink wat software-ontwikkelingen doorgevoerd.

Schrijf je in

We heten je welkom op bij stand 1.400! Maar wat valt daar te zien?

Koppeling CIVIEL en VISI
CIVIEL en VISI zijn weer aan elkaar te koppelen. Zo kun je direct je termijnstaat (pdf) in je VISI-project zetten. Ook worden de velden termijnnummer, termijnbedrag, termijndatum automatisch ingevuld.

Koppeling VISI met andere pakketten
Steeds meer pakketten kunnen worden gekoppeld aan VISI. Dit bevordert het samenwerken volgens BIM en voorkomt dubbelwerk en fouten! Op dit moment koppelen we al met o.a.: Civiel, Decos, Relatics, RRCB, SAP & Sharepoint. Daarnaast bieden we diverse eenvoudige oplossingen om communicatie uit VISI op te slaan in systemen die niet direct gekoppeld zijn.

VISI versie 4 inclusief nieuwe look
We berichten je al eerder over de overgang van VISI V3 naar V4. Versie 4 zit technisch anders in elkaar en heeft ook nieuwe functionaliteiten gekregen. Naast deze aanpassingen, hebben we ook tijd besteed aan het maken van een look die nog gebruiksvriendelijker en intuïtiever is. Op de beurs geven we je alvast een sneak-peek.

Verder zal er ook een 'Serviceloket' zijn waar je elke dag tussen 12:00 - 16:00 uur je softwarevragen kunt stellen aan een van de productspecialisten.

En natuurlijk zien we je ook graag om gewoon even bij te praten!

ROOSTER

Dinsdag 17 januari Olaf, Wendy, Annebel, Ruben, Levina, Lara & William
Woensdag 18 januari Olaf, Wendy, Annebel, Ruben, Jan & Hanna
Donderdag 19 januari Olaf, Wendy, Annebel, Ruben, Jan & Michiel
Vrijdag 20 januari Olaf, Wendy, Annebel, Ruben, Levina, Nima & Janax

 

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.