Gezocht: Programmeur Javascript

Ter versterking van het team programmeurs zijn wij op zoek naar een ervaren Javascript programmeur. Je gaat werken aan de webfront van VISI,  een programma dat alle communicatie rond bouwprocessen vastlegt.

Vacature: Programmeur Javascript

Ter versterking van het team programmeurs zijn wij op zoek naar een ervaren Javascript programmeur.

Wat je gaat doen:

Het gaat om een mediorfunctie, waarin je werkt aan de webfront van VISI,  een programma dat alle afspraken rond bouwprocessen vastlegt. Je gaat niet alleen ontwikkelen maar ook documentatie schrijven.

Jij hebt:

Minimaal hbo werk- en denkniveau, een leergierige houding en kennis van:

  • JavaScript en HTML5
  • C# of Java,  inclusief RESTful
  • SQL (Oracle, PostgresSQL, Sybase en/of Microsoft SQL Server)
  • API (en software-architectuur) en ontwerp
  • Frontend  (voornamelijk) en backend

Wat je bij ons krijgt:

  • Een contract voor 40 uur per week
  • Een prima salaris en een jaarlijkse winstuitkering
  • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk
  • Een fijne informele werksfeer

Iets voor jou?

Voel jij je thuis bij een bedrijf met een open werksfeer en directe communicatie? Kun je omgaan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan zien we uit naar je reactie. Stuur je motivatie en je CV naar:  hr@bakkerspees.nl.

Meer weten over de functie-inhoud?  Bel dan met Gé Spees via 020-638 14 89.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Relevant product

CIVIEL

Of je nu een rotonde, een brug of een station bouwt, er is altijd veel uit te zoeken en te berekenen. En alles moet tot in de puntjes kloppen. Met CIVIEL maak je de dagelijkse details glashelder en hou je toch de grote lijnen in het oog.

Waarom Bakker&Spees?

Grip op de zaak: dat is in 4 woorden wat onze software je geeft. Als je in de GWW werkt, maken we je bedrijfsvoering makkelijker en beter. We helpen je met persoonlijke service en deskundig advies. Zo kun jij de zaken efficiënter, eenvoudiger en plezieriger runnen.

We optimaliseren en innoveren onze producten continu, zodat jij steeds beschikt over de beste software met het oog op de toekomst. Daarbij zien we onszelf niet alleen als leverancier. Ons deskundig team helpt jou altijd de beste oplossing te vinden.